Tri porodična filma koja možete pogledati ovog vikenda

I ovog petka pripremili smo vam filmske preporuke. Produženi vikend i praznici koji nas očekuju idealno su vreme za opuštanje sa porodicom i prijateljima. Ukoliko volite filmove i imate u planu da organizujete kućni bioskop, evo nekoliko predloga za filmove koji će odgovarati svim generacijama.

Nanny McPhee (2005.) je bajkovita priča o nestašnoj deci sa kojom jedan samohrani otac ne ume da izađe na kraj sve dok se ne pojavi dadilja sa specijalnim veštinama. Simpatičan filmić, za koji je snimljen i nastavak (Nanny McPhee and The Big Bang) koji nije izgubio mnogo na zanimljivosti postignutoj u prvom delu, pa slobodno može i on da se pridruži listi. Verujem da će se filmovi svideti deci, a i oni stariji će uživati u modernoj bajci.

Tri-porodicna-filma-koja-mozete-pogledati-ovog-vikenda-6

Tri-porodicna-filma-koja-mozete-pogledati-ovog-vikenda-7

Martian Child (2007.) je zanimljiva priča o dečaku čija mašta mu često pravi problem u suočavanju sa ozbiljnim, odraslim svetom. Slatka priča o malom dečaku sa Marsa koji uspeva da otopi srce i ulepša život usamljenom SF piscu koga igra odlični Džon Kjuzak. Zanimljiv porodični filmić.

Tri-porodicna-filma-koja-mozete-pogledati-ovog-vikenda-4

Tri-porodicna-filma-koja-mozete-pogledati-ovog-vikenda8

Yours, Mine & Ours (2005.) je klasična američka, sladunjavo-patetična priča o velikoj porodici i problemima sa kojima se suočavaju roditelji sa decom iz prethodnih brakova kada ih je potrebno sve ujediniti. Uprkos ušećerenom pristupu film je pre svega zabavan za gledanje, neopterećujući i pogodan za gledanje sa porodicom i u većem društvu. Film je rimejk popularnog, istoimenog filma iz 1968. godine.

Tri-porodicna-filma-koja-mozete-pogledati-ovog-vikenda-2

Tri-porodicna-filma-koja-mozete-pogledati-ovog-vikenda

Share