Top 3 serije za kraj februara

Ljubitelji serija, tu smo da vam preporučimo tri odlična ostvarenja u kojima smo uživali poslednjih nedelja.

Altered Carbon 

je poslastica za ljubitelje naučne fantastike i futurizma začinjenih sa malo drame i trilera. Priča opisuje budućnost u kojoj su naša tela samo „košuljica” koju istekom našeg fizičkog života ili iz želje za promenom menjamo drugom, boljom, modernijom i naprednijom naravno ukoliko smo dovoljno bogati, moćni i uticajni da sebi možemo da je priuštimo. Prilika za novi život ili ropstvo našim nagonima, na vama je da procenite dok otkrivate ko je pokušao da ubije čoveka koji živi više od dvesta godina.

Counterpart 

Dva paralelna univerzuma koja egzistiraju istovremeno susreli su se u Berlinu. Svako ima svog duplikata s druge strane, a samo najsretniji imaju prilike da se s njim susretnu. Špijunaža, kontrašpijunaža, politička dovijanja i tajne operacije upakovani u ruho misteriozne pojave čine srž ove moderne drame.

The Alienist 

Priča je smeštena u 19. vek i prati psihologa  dr. Laszla Kreizlera koji pokušava da reši sve brojnije slučajeve ubistava i sakaćenja dečaka. Vreme i okolnosti u kome su psiholozi i profajleri nepoznanica u društvu iz nužde je izrodilo potrebu za čovekom koji će uspeti da pronikne u um nemilosrdnog serijskog ubice koji za sobom ne ostavlja nepotrebne tragove.

Share