Top 3 serije uz koje se smejemo ovog leta

Ukoliko tražite TV seriju uz koju ćete opušteno pijuckati ledenu limunadu, uživati u sezonskom voću ili lubenici dok čekate da se temperature spuste dovoljno da biste leškarenje preselili na terasu ili obližnji kafić, predlažemo vam čak tri naslova. Jer zašto ne bismo smehom kratili vreme do polaska na odmor ili prijatnijih temperatura u gradu.

The Mick 

Zanimljiva komedija FOX-ove produkcije u glavnoj ulozi donosi nam odličnu žanrovsku glumicu Kejtlin Olson koja je svoju glumačku karijeru gradila upravo na ovakvim ostvarenjima.   (možda je se sećate u ulozi Becky u seriji Curb Your Enthusiasm)

Top-3-serije-uz-koje-se-smejemo-ovog-leta

Radnja ove simpatične serije prati Mekenzi Marfi, poročnu ženu, koja će se sticajem okolnosti naći u ulozi pater familias-a svojim razmaženim, bogatim setrićima čiji roditelji bivaju optuženi za prevaru i utaju poreza. Ako vam je previše psovki, seksa i ekplicitnog sadržaja u serijama, odsustvo istih, najveća je prednost ovog sitkoma.

Master of None

Priča prati nezaposlenog glumca u pokušaju, indijskog porekla, koji se humorom brani od raznoraznih situacija iz epizode u epizodu. Aziz Ansari u produkciji Netflix-a u polučasovnom formatu obrađuje svakodnevne teme sa kojima milenijalsi lako mogu poistovetiti. Svaka epizoda bavi se jednom temom ili ključnim događajem oko koje se niže priča koju prate duhovite uskočice i komične situacije. O autentičnosti čitave priče i nepretencioznom odnosu Aziza prema  kojoj se obraća publici govori i podatak da su se u prvoj sezoni serijala u epizodi Parents upravo našli Ansarijevi pravi roditelji.

Top-3-serije-uz-koje-se-smejemo-ovog-leta2

Santa Clarita Diet

Još jedan Netflixov biser uz koji se ovog leta smejemo. U glavnoj ulozi je beskrajno šarmantna Dru Barimor kojoj društvo pravi Timoti Olifant, filmski suprug i partner u zločinima, koji se samo nižu od momenta kada Šila oboli od neobičnog virusa i postane „nemrtva”.

Top-3-serije-uz-koje-se-smejemo-ovog-leta3

Za njeno stanje joj može pomoći samo recept za lek koji mogu pronaći u jednoj srpskoj knjizi!? o zombijima i vampirima. Uprkos nekim negativnim komentarima na račun ove crne komedije mi vam preporučujemo da joj ipak date šansu. A i Netflix ekipa misli isto, budući da nas očekuje i druga sezona.

Share