Taksi koji morate zaustaviti!

U narednom periodu beogradskim ulicama provozaće se jedan sasvim neobičan taksi koji će pripadnice nežnijeg pola prosto obožavati! Kada vidite vozilo na kome piše Serbia Fashion Week, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra ćete dobiti profesionalne šminkanje od strane Eveline profesionalnih šminkera. A kada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa Eveline šminkom. Serbia Fashion Week taksi moći ćete da zaustavite na ulicama Beograda od 21. do 27. marta 2016. u posle podnevnim časovima.

Taksi-koji-morate-zaustaviti!

Tradicionalno dešavanje koje prati Nacionalnu nedelje mode i ove godine dolazi Beograd. Prethodnih godina je vladala prava pomama za najlepšim taksijem u gradu. Kreativnost naših dama i ovog puta je došla do izražaja te su „pravile zasede“ na ulicama kako bi ga zaustavile. Sada je to lakše. Nije potrebno praviti zasede nego poslušajte savet koji samo vama dajemo: da biste znale gde da ga potražite, u toku trajanja akcije pratite oficjalni Twitter Serbia Fashion Week-a gde ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Nekoliko dana po završetku ove atraktivne akcije, 06. aprila u Novom Sadu počinje Nacionalna nedelja mode (Serbia Fashion Week) gde ćete imati priliku da uživate u najnovijim kreacijama više od 50 dizajnera iz zemlje i inostranstva. Prisutni će imati priliku da prvi nakon posetilaca Nedelje mode u Njujorku vide modele naših poznatih kreatora.

Nedelja mode u Srbiji ima za cilj da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji, potencirajući povezivanje domaće modne scene (industrije) sa prepoznatljivim tržištima u Evropi i vodećim centrima mode u svetu. Serbia Fashion Week se održava dva puta godišnje, u trajanju od sedam dana, a ova manifestacija postavila je Novi Sad i Srbiju na mapu svetskih kulturnih centara. Glavni deo manifestacije, modne revije, biće održane u Master centru Novosadskog sajma, gde ćemo uživati u kreacijama istaknutih inostranih i domaćih dizajnera.

Obezbedite svoje mesto u prvim redovima. Potrazite svoju kartu u gigstiks radnjama u Novom Sadu i Beogradu. Čekamo vas na jednoj od najposećenijih manifestacija u Srbiji.

Share