Svi okusi djetinjstva u novoj modnoj priči Anite Pokrivač

Ovo ljeto dizajnerica Anita Pokrivač predstavlja nešto drugačiju kampanju. Naime, radi se o mama – kćer haljinicama koje su istog ili sličnog kroja, no najvažnije da su od istog materijala. Kao modna kulisa za snimanje ove ljetne kampanje poslužio je Anitin rodni grad, Čakovec. Lunapark, zlatna polja i rodno mjesto bili su dobitna kombinacija u kojoj se emocije nisu mogle sakriti.

Svi-okusi-djetinjstva-u-novoj-modnoj-prici-Anite-Pokrivac

“Eksplozija osjećaja, ljubavi i pripadanja, prijateljstva te divne uspomene, vratile su me u djetinjstvo pa sam samim time htjela to prenijeti i na svoju kćer. Nadam se da će svi osjetiti da ovo nije samo još jedna kampanja u nizu, već slavlje ljubavi kroz jednu emotivnu priču mame, kćeri, haljina, zabave, sladoleda, zabavnog parka i svega onog što nas mora podsjećati da nikad ne prestanemo biti djeca”, izjavila je Anita

Svi-okusi-djetinjstva-u-novoj-modnoj-prici-Anite-Pokrivac3

Kolekcija se sastoji od kratkih i dugih haljina za mame te malih haljinica za njihove princeze. Gotovo sve haljine su od prirodnih materijala, pamuka i viskoze s elastinom u kombinaciji sa čipkom.

Svi-okusi-djetinjstva-u-novoj-modnoj-prici-Anite-Pokrivac2

U kolekciji se također nalazi i jedan model koji je za svečanije prigode, plise sa srebrnim nitima koji nam dolazi u tri boje.

Svi-okusi-djetinjstva-u-novoj-modnoj-prici-Anite-Pokrivac5

Photo: Bloom studio by Sanja Kukec
Hair & make up: Make up by Ana Ude
Facebook stranica: Anita Pokrivač Design
Website: Anita Pokrivač

Svi-okusi-djetinjstva-u-novoj-modnoj-prici-Anite-Pokrivac4

Share