Stižu tmurni dani, ušuškajte se u ćebence i pogledajte ove horor serije

Ukoliko ste ljubitelj horora i misterija, jesenje večeri su idealne za to da deo slobodnog vremena provedete gledajući film ili seriju ovog žanra. Tmina u sobi, uz zvuk dobovanja kiše o sims doprineće pojačavanju utiska, pa ledeni žmarci niz kičmu sigurno neće izostati.

The Haunting of Hill House 

Prva serija koju morate pogledati ovog meseca je The Haunting of Hill House. Priča počinje preseljenjem sedmočlane porodice u staru vilu kako bi je restauirali, ali ubrzo kuća pokazuje svoju pravu ćud, i u godinama koje će uslediti igra jednu od ključnih uloga u životima svih članova porodice.

The Witness Articles 

Seriju smo potpuno slučajno „otkrili” i odmah se našla na popisu za gledanje. The Witness Articles nam donosi priču bostonskog novinara Itana Somersa koji istražuje zastrašujuće paranormalne događaje koji su se odigrali širom Amerike. U svakoj od epizoda Itan nas svojim pričama upoznaje sa svedocima koji su preživeli dramatična paranormalna iskustva.

Constantine: City of Demons 

Poslednja preporuka se odnosi na animiranu horor TV seriju Constantine: City of Demons. On je Džon Konstantin detektiv čije smo filmske adaptacije gledali mnogo puta, ali čije priče ne mogu da nam dosade.

Share