Šta se dobija kada ukrstimo ukusnu hranu i dobru muziku?

Sta-se-dobija-kada-ukrstimo-ukusnu-hranu-i-dobru-muzikuPretposlednji dan maja u KC Gradu posvećen je užitku za više čula. Biće to veče koje će u sebi spojiti rafinirani house zvuk i delikatesnu zakusku. U saradnji Soul print record label-a, restorana Dijagonala 2.0 i KC Grad-a biće predstavljeno novo izdanje, tačnije vinil za Soul print iz Beograda. Specijalni gost ovom prilikom biće francuski producent Life Recorder iz Marseja, a celo veče će biti začinjeno ukusnim zalogajama iz proverene kuhinje restorana Dijagonala 2.0.  Vrlo važna informacija je da će se cele noći muzika slušati isključivo sa vinila!

Life Recorder (Marseille, France)

 Soul Print Recordings (Beograd, Srbija)

 Vlada Janjić (Beograd, Srbija)

Life recorder od sredine 90tih putuje predelima techno & house muzike pod jakim uticajem nekih od heroja detroitskog i čikaškog zvuka kao što su Juan Atkins, Larry Heard, Ron Trent ili Jeff Mills. Počevši svoju producentsku karijeru na starim magnetofonima, a zatim ušavši u vinilni svet, objavljuje svoju prvu traku 2006. za etiketu “Cod 316 Recordings”. Godine koje su usledile zatim predstavljaju period konstanog učenja, nastupa širom Evrope i pre svega iskrene želje da održi i kroz svoju umetnost izrazi vezu između muzike i samog života. U protekle tri godine pokazuje novu, zreliju i introspektivniju fazu koja rađa nova izdanja za “kuće kvalitetnih vinila”, poput “Atmospheric Existence” (UK), “Troubled Kids records” (Španija), “Snapshot” (UK), za beogradski Soul Print records, ali i čuvenu “Aesthetic Audio” iz Detroita.

Soul Print Recordings je grupa beogradskih DJ-eva i producenata Akioki, DJP i Petkovski. SPR teži da istraži i definiše sve varijante i nijanse deep house žanra i konstantno podstiču kontinuirani protok ideja i kreativnost kolega producenata, kao i razvoj novih umetnika i njihovih stilova. Do sada su objavili nekoliko digitalnih i dva vinil izdanja na kojem se pojavljuje i Life recorder. Narednu ploču koja izlazi pocetkom juna potpisaće dva vrlo poznata imena: veteran američke scene Brian Harden iz Čikaga i popularni francuski producent Anaxander.

Vlada Janjić predstavlja jednu od ključnih figura na beogradskoj elektronskoj sceni još od njenog ustanovljenja pa do dana današnjeg.

Sta-se-dobija-kada-ukrstimo-ukusnu-hranu-i-dobru-muziku-2

Karte za ovaj specijalni događaj su u pretprodaji po ceni od 300 RSD u KC Gradu, dok će na samom ulazu posle 1h koštati 500 RSD.

Share