Spot za novi singl Erosa Ramacotija koji će vas podsetiti zašto toliko volimo italijanskog superstara

Početkom septembra Eros Ramacoti (Eros Ramazzotti) je najavio izlazak novog albuma ali i prateće velike svetske turneje.  Predstojeće izdanje „Vita Ce N’è” biće u prodaji 23. novembra u više formata (CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe) na dva jezika: italijanskom i španskom.

Jedan od najpopularnijih italijanskih autora na ovom izdanju ugostio je i tri velika muzička imena. Fanove širom sveta obradovao je vešću da na pesmi „Per Le Strade Una Canzone“ gostuje velika svetska zvezda Luis Fonsi. U numeri „Vale Per Sempre“ pomogla mu je kanadska pevačica Alesija Kara (Alessia Cara), a gošća na pesmi „Per Il Resto Tutto Bene“ je nemačka pevačica i glumica Helene Fišer (Fischer).

Prvi zvanični singl sa najavljenog izdanja je naslovna numera „Vita Ce N’è” za koju je video uradio Mark Klasfeld. Spot za pesmu Vita Ce N’è možete pogledati u nastavku:

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija kreće 17. februara koncertom u Minhenu. Nakon skoro 30 nastupa u Evropi, Eros će dva meseca provesti „preko okeana“ i održaće koncerte u nekim od najvećih gradova Severne i Južne Amerike. „Vita Ce N’e World Tour” odvešće ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena širom sveta, ali ovaj legendarni pevač poželeo je da dođe ponovo u Srbiju i priredi svojim fanovima spektakl u Štark Areni 24.septembra 2019.godine!

Nove pesme ali i neki veliki stari hitovi i nesumnjiv kvalitet i šarm italijanske zvezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti koncert. Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.

Share