Preporuka: The Last Man on Earth

Naslov Fox-ove TV serije ne obećava ništa novo i drugačije budući da smo u poslednje vreme preplavljeni postapokaliptičnim scenrijima. Međutim serija The Last Man on Earth nije ni najmanje depresivna, baš naprotiv. Scenario i glavna uloga povereni su Vil Forteu (Will Forte) nekadašnjem članu SNL (Saturday Night Live) postave.

Preporuka-The-Last-Man-on-Earth

Fil Miler je poslednji preživeli čovek koji se naselio u američkom gradiću Tusonu (Tucson SAD). Zamislite da ste poslednji preživeli stvor na planeti. Kako biste se vi ponašali? Da li biste poput Fila živeli mimo svih pravila i civilizacijskih tekovina ili biste vreme “ubijali” na svoj način?

Preporuka-The-Last-Man-on-Earth-3

Vil nam u pilotu serije pokazuje u formi jednog podužeg skeča kako njegov prosečni, četrdesetogodišnji muškarac provodi svoje dane kada misli da ne postoji ni jedna živa osoba koja bi mogla eventualno da mu zameri na besomučnom opijanju i sveopštoj bahatosti. Da li je Fil zaista jedini čovek na planeti otkrite sami u ovoj humorističkoj TV seriji koja je pobrala dobre kritike. Druga sezona stiže na jesen.

Share