Premijera novog singla i spota Ane Stanić ONO ŠTO SMO MI

Popularna pevačica Ana Stanić obradovala je svoju vernu publiku novom pesmom pod nazivom „Ono što smo mi”, za koju je snimila i spot u maniru najboljih akcionih filmova – Ana kao heroina osvetnica.

Muziku pesme potpisuje Ana, a tekst i produkciju Vukašin Marković (Irie FM). Kao neko ko ume da prepozna neosporan kvalitet, Ana je za saradnika odabrala autora najaktuelnijih hitova pod nazivom „Kliziš”, „Svi” i „Putevi”, Vukašina Markovića iz grupe Irie FM i, nakon Skaj Viklera, nastavila saradnju sa prestižnim umetnicima sa beogradske scene. Režiju video spota Ana je poverila proslavljenom reditelju velikog hita „Jesen samuraja”, Danilu Bećkoviću i ekipi produkcijske kude Gargantua.

U spotu se pojavljuju glumci Jelena Gavrilović i Slaviša Čurović. Ana u spotu za numeru „Ono što smo mi”, po uzoru na prave urbane heorine, poput Modesti Blejz, dominira ekranom maestralno se boredi protiv negativaca u pravom malom filmu za svoj singl. Borilačke veštine je tokom leta vežbala sa koordinatorom Slavišom Ivanovidem i njegovim SKA timom.

Share