Praznici s Plezirom: Ko to tamo pakuje?

Možda niste umešni u uradi sam projektima i pakovanje poklona vam predstavlja stres zbog toga što ono što ste zamislili, videli na Pinterestu ili Instagramu gotovo nikad ne ispadne onako kako ste očekivali i želeli u realnosti. Ako vam je za utehu niste jedini, i zato je usluga pakovanja poklona tako genijalna stvar. Kod nas već 15 godina ovaj kreativan i maštovit posao rade vredni ljudi iz firme Ko to tamo pakuje stvarajući prava mala čuda od papira i drgih kvalitetnih prirodnih dekoracija. Kako nam je sezona praznika pred vratima, pozvali smo ih da nam ispričaju kako i gde pakuju poklončiće.

Ko to tamo pakuje?

Vrlo je jednostavan odgovor na ovo pitanje, jer mi pakujemo već više od 15 godina. Bavimo se profesionalnim pakovanjem i dekoracijom svih poklona. I zaista mislimo svih, jer smo do sada imali prilike da upakujemo bicikle, ikone, frižidere, parfeme, automobile, dekorisali smo kutije sa vereničkim prstenom, ubacivali poklone u balone…

Kako pakujete?

Kada nam donesete poklon, pred vama je veliki izbor prirodnih materijala: preko 400 različitih traka od tila, organdina, satena, pliša, na desetine različitih papira, platna od konoplje, rafija, raznoraznih perlica, šišarkica, cveća, srca, kutija, kesa, ručno radjenih originalnih čestitki i još mnogo, mnogo toga. Na vama je da nam opišete kako ste zamislili krajnji rezultat i da nam prepustite ostalo. Iskustvo nam je pokazalo da tada počinje najveća zabava, jer zajedno kreiramo nešto originalno sa ciljem da obradujemo vama dragu osobu. Kada nas idući put posetite, uglavnom nam prepričavate reakcije, a neretko nam govorite da je poklon dugo ostao neotpakovan, da „moja žena čuva sva vaša pakovanja uredno složena u fioci” , da „on inače cepa papir, ali ovaj je polako otpakovao”. Time nas podstičete da tragamo za novim idejama i proširujemo asortiman, na čemu smo vam neizmerno zahvalni. Ostaje još samo da odabere neku od naših unikatnih, ručno rađenih čestitki i time kompletirate iznenađenje. Čestitke se nalaze svakodnevno u našoj ponudi i neka su vrsta našeg zaštitnog znaka.

Gde pakujete?

Smestili smo se u Tržnom centru Novi Merkator na Novom Beogradu gde nas svakodnevno možete naći u periodu od 9-22h. Takođe, vrlo rado ćemo vas dočekati i u našem predstavništvu u Ul. Milentija Popovića 18/2 na Novom Beogradu, gde sa nama mozete popiti čaj ili kafu dok nalazimo kreativna rešenja za vaš poklon.

Kakve novitete ste pripremili za predstojeću prazničnu sezonu?

Asortiman i ideje su ono što neprestano istražujemo i na čemu radimo. U skladu sa tim, odlučili smo da malo zasladimo ponudu i to čokoladicama sa porukama koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, bilo da će vas zasmejati, raznežiti, ohrabriti. Zamislite da vas ovih hladnih, snežnih dana na stolu sačeka čokoladica sa natpisom: „Ko ti greje srce?”, ostavljena upravo od strane osobe koja to čini. Sada zamislite mogućnost da voljenoj baki, ili tetki, mužu, sestri poručite nešto lično upravo na čokoladici. Sve to je izvodljivo kod nas, zato budite kreativni, rečiti i ne časite časa.

Obzirom na to da sa papirom svakodnevno radimo, novina je i da od njega pravimo cveće. Svakako, najveća novina i ono oko čega smo posebno uzbuđeni je naše novo ime – Ko to tamo pakuje, pod kojim nas možete pronaći na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i kontaktirati nas. Svaki dan je prilika da obradujete svoje drage, a mi vam, svakako, u tome možemo pomoći.

Share