Podrška za CRNU OVCU!

Blacksheep.rs je grupa entuzijasta koji su u virtuelnom prostoru stvorili kutak u kom je najvažnije kako se čovek oseća i misli. Od malog bloga smo se razvili u oazu koja nam pruža nešto što nam danas svima nedostaje – osećanje bliskosti i smisla.

1. korak: uđi na sajt na ovom linku – BAZA CRNA OVCA
2. korak: uloguj se preko fejsa, tvitera ili gmaila
3. korak: kliknite na PODRŽI PROJEKAT

Podrska-za-CRNU-OVCU!

Već dve i po godine omogućavamo piscima, pesnicima i blogerima koji tek stasavaju da porastu i da budu vidljiviji, kao i drugim manje ili više afirmisanim umetnicima koji su na Blacksheep-u dobili prostor da predstave svoju kreativnost.

Iskorak mladih umetnika u svet opterećen je brojnim poteškoćama – nedostatak afirmacije, samopotvrda za sopstvenu kreativnost i rad, nedovoljno informacija o tome kome se obratiti za dalje usavršavanje i razvoj, prihvatanje kritike i suočavanje sa javnošću.

Sada želimo da im omogućimo i fizički prostor – mesto okupljanja, susreta, upoznavanja, prepoznavanja, razmena informacija, realizacije ideja, talenata, snova.

Podrska-za-CRNU-OVCU!2

Prostor bi bio prevashodno namenjen našim dugogodišnjim saradnicima, ali i svim mladim stvaraocima koji imaju želju da svoj rad započnu, promovišu, ostvare i realizuju na jednom kreativnom mestu – među sebi sličnima.

Ideja je da se svaki kvadrat prostora iskoristi, kako bi postao mesto za razmenu u individualnom i kolektivnom smislu, što bi uključivalo: posebne izložbene jedinice, radionice, multifunkcionalni co-working prostor gde bi se održavale tribine, susreti neafirmisanih i afirmisanih autora, sastanci, kao i redakcija sajta. Nakon uspešne realizacije „Crna ovca baze“, pokrenuli bismo i drugu bazu u Prokuplju.

Fotografije: Željko Jevtić, Rahat Bahat Lokum tvornica

Share