Plezir vikend bioskop

Ovog vikenda su se u našim preporukama našle dve TV serije i jedan odličan horor film.

Kidding 

Poštovaoci Džim Kerija imaće priliku da uživaju u crnohumornoj komediji koja govori o poznatoj dečjoj televizijskoj ikoni koja pokušava da nakon raspada porodice nastavi svoj život i sačuva razum. Keri se pridružio sve dužoj listi slavnih glumaca u čijim rolama možemo uživati iz nedelje u nedelju.

Hereditary

Po našem mišljenju jedan od najboljih horor filmova koji su izaši u proteklih par godina. Film Hereditary nam donosi neobičnu priču o prosečnoj Američkoj porodici koja proživljava seriju tragičnih događaja, neznajući pritom da oni nisu ni malo nasumični već su posledica mračnih igara i tajni pojedinih članova familije. Toni Kolet je svojom fantastičnom glumom održala lekciju glumcima i glumicama koje snimaju filmove ovog žanra, dok je reditelj i pisac Ari Aster briljantnim radom privukao našu pažnju.

Berlin Station 

Ukoliko ste u potrazi za dinamičnom špijunskom dramom, naša velika preporuka je TV serija Berlin Station! Specijalni agent CIA-e dolazi u Berlin kako bi razotkrio identitet uzbunjivača koji otkriva tajne koje imaju ozbiljne posledice po ugled organizacije i karijere agenata i ljudi zaposlenih u njoj. Ucene, laži, intrige i spletke začini su koji doprinosi odličnoj dinamici ove serije.

Share