Plezir preporučuje: nove TV serije

Znamo da se vikend bliži kraju, i zato smo za vas izdvojili nekoliko mini serija u kojima možete uživati do početka nove radne nedelje.

How to Sell Drugs Online (Fast) 

Zasnovana na istinitom događaju, ova nemačka mini serija u Netfixovoj produkciji donosi mlađoj publici jednu aktuelnu, zabavnu i dinamičnu seriju. Radnja serije prati Morisa Cimermana i njegove životne uspone i padove, način na koji se bori sa svojim problemima kojih će biti na pretek kada uđe u mračne hodnike kojima vladaju beskrupulozne figure.

When They See Us

When They See Us je takođe serija koja je nastala u Netflix-ovoj produkciji i takođe je zasnovana na istinitoj priči. U Central parku dogodio se strašan zločin, devojka je silovana, pretučena i ostavljena da umre. Naravno, pošto je u pitanju žena bele puti, policija odmah reaguje i u saradnji sa tužilaštvom teži da što pre pronađe „počinioce” ovog nedela. Kako to izgleda biti u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu pogledajte u ovoj odličnoj drami.

Catch-22

Čuveni američki književni klasik Kvaka 22 Jozefa Helera će nakon mini serije produkcijske kuće Hulu pridobiti novu publiku. Pored odlične priče zainteresovane za ovu seriju obradovaće i fantastična glumačka postava koju čine izmeđuostalih Džordž Kluni, Hju Lori i Kajl Čandler. Novelu koju je po mišljenju mnogih bilo jako teško prikazati na ovaj način, produkcijska kuća Hulu, sudeći po prvim epizodama i dobrim reakcijama publike, uspešno je ekranizovala.

Share