Plezir preporučuje: 3 TV serije

Ako vam je ovog vikenda bilo potrebno da usporite i opustite se uz dobre TV serije, mi vam rado priskačemo u pomoć sa odgovarajućim preporukama!

Mare of Easttown

Ona nije mrzovoljna, mada tako deluje, ona nije zlonamerna, ona malo više pije, njena životna energija je isisana, ali je sa druge strane, jako dobra u svom poslu. Ona je detektivka Mare Sheehan Mer Šijan i bavi se zaštitom i primenom zakona. Kada se jedno veče dogodi ubistvo, ceo grad ostaje zatečen koji se i pored toga nije oporavio od misterioznog nestanka ćerke najbolje drugarice Mer, nekoliko godina pre već pomenutog umorstva. Kako se životi likova serije i njihove sudbine prepliću i pogledajte u ovom izvanrednom HBO ostvarenju  koje nosi naziv Mare of Easttown.

Sweet Tooth

Ko je raspoložen za avanturu, ko hoće uzbuđenje i napetost i sve to u doba korone, taj je na pravom mestu, i taj mora pogledati Netfliksovo ostvarenje Sweet Tooth. Planetu je pogodila pandemija, (napomena da je scenario nastao pre 2020. godine) a nakon toga počeli su se rađati hibridi koji jesu ljudi, ali i znatno odstupaju od onoga što bismo nazvali čovekom. Niko ne zna da li su oni izazvali tu pandemiju ili su njen produkt, u svakom slučaju ljudi nenaviknuti na nove stvari, takođe i vođeni željom da pronađu krivca za masovnu nesreću, okreću se protiv njih i počinje sezona lova na ta mala stvorenja. Šta se dalje dešava pogledajte u prvoj sezoni serije Sweet Tooth.

Lupin

Stičemo utisak da serija koju ćemo upravo predložiti za gledanje nije pronašla put do svojih gledatelja ovde kod nas u regionu, zbog toga smo i odlučili da vam je prezentujemo i probamo da utičemo na vas da je pogledate. U pitanju je Netfliksovo ostvarenje Lupin, po liku Arsena Lupena, simpatičnom i veoma kreativnom prestupniku za koga ne postoje nerešive situacije. Inače, lik Arsena Lupena zasnovan je na stvarnoj osobi, njegovo ime je bilo Marij Jakob duhoviti džentlmen i prevarant u službi „malog čoveka“, kako je to lepo napisao autor teksta Je suis anarchiste! ovde u Pleziru. Uživajte!

Share