Plezir – Maj 2015.

Novi broj Plezir magazina!

naslovna-majska

U ovom broju tražimo unutrašnjeg hipija u nama i pišemo vam ne samo o pokretu tih (sada već) davnih šezdeseth već i o njegovom uticaju danas. Istražujući istoriju pokreta naučila sam puno toga ne samo o hipijevskom načinu života već o dubini promena koje su oni tada sproveli i mogu slobodno reći, novoj svesti koju su doneli.

Mi smo mislima već uveliko u letnjem raspoloženju pa vas tako pripremamo za najbolje evropske festivale i predlažemo festivalsku (handmade) modu. Ne propustite ni muzički deo broja i intervjue sa inspirativnim muzičarima, grupom Eyot iz Niša i Kraljem Čačka.

Uz to, pripremili smo vam priču o ragbiju posle koje ćete verovatno drugačije gledati na ovaj grubijanski sport.

Upoznale smo i Natašu, devojku koja je zahvaljujući svojoj strasti i posvećenosti ovladala veštinom proizvodnje parfema i danas u malim serijama proizvodi fantastične, originalne, mirisne kompozicije od prirodnih sastojaka. A da vam ne bih (pre)više otkrivala, počnite sami prelistavanje broja i pronađite teme koje će vas interesovati.

I dok smo u ovom broju u okrnjenom sastavu redakcije, šaljemo pozitivne vibracije našoj dragoj drugarici da se do sledećeg broja potpuno oporavi i nastavi da nas uveseljava svojim analizama mode i odevanja i svojim pisanjem.

Novi broj možete prelistati ovde, ali i download-ovati i čitati offline.

Sada brzo klik na sliku. Čekamo vaše komentare.

Share