Pesma dana

Kako nam ne biste spočitavali da živimo u prošlosti i samo odatle crpimo svoj muzički materijal, mi  smo se potrudili da potražimo nešto aktuelno, nešto što je u svojoj suštini novo ali opet u sebi sadrži recikliranu prošlost. Ako nas pratite znate za superbend (sigurni smo da znate šta taj termin označava) The Lords Of The New Church i za singl Open Your Eyes izdat 1982. godine.

Danas ćemo slušati tu numeru samo u izvođenju Dejvida Haselhofa (popularnog Hoffa) koji je pre nekoliko dana izdao svoj novi album koji nosi isti naziv Open Your Eyes.

Prema njegovim navodima album slavi tridesetogodišnjicu od pada Berlinskog zida gradeći mostove koji spajaju nekoliko muzičkih scena uključujući Nemačku, Britaniju i Ameriku. Na navedenom ostvarenju pored ove pronaćićete i obrade pesmama bendova Echo and The Bunnymen, The Jesus and Mary Chain, Modern English kao i numeru Heroes od Davida Bojovića (Dejvida Bouvija). Ako ste voleli Čuvare plaže Hoff će vam biti podjednako drag i kao sokalni volista.

Share