Pesma dana

Mega City Four je engleski indie rock sastav koji je uživao u fami i popularnosti, koja ga je pratila, kao bend koji u svom domenu, uživo, na svirkama, najbolje izvodi sopstvene, ali i tuđe numere u nameri da zabavi publiku. Ne verujemo da ste ikada čuli za ovaj sastav, pa kako nam se uklapa u našu koncepciju „Samo ono što je manje poznao“ imamo tu čast da vam predložimo ovu energičnu skupinu sa odličnim smislom za lepo. Ako ste spremni da se krenete putem kojim se ređe ide, mi iz muzičke redakcije vas izazivamo da nam na e-mail adresu plezirmagazin@gmail.com šaljete sva vaša muzička otkrića iza kojih stoje kreativnost, smislenost i ambicija. Najbolji uradci biće pohvaljeni od nas kao muzičkih eksperata neformalne grupe P-17+.

Još jedna klinačka zamisao sprovedena u remek delo. Dva klinca još u srednjoj školi maštali su da će jednog dana imati pun frižider raznih drangulija, sanjali su o atraktivnim ženama, želeli da budu poznati  i nadali se unosnim ugovorima. Ništa od navedenog nisu ostvarili… Dobro možda pun frižider… Mega City Four je engleski sastav koji je osnovao popularni Wiz ili Darren Brown čija je „popularnost“ bila na vrhuncu u kasnim osamdesetim i početkom devedesetih godina.

Mi bismo mogli da vam nabrajamo albume koji su nam otvorili oči i dali potpuno nov pogled na pank zvuk, ali ostavićemo vama istraživački nastrojenima, da otkrijete datoteku u kojoj možete nesmetano da slušate taj zvuk. Danas obratite pažnju na stvar January sa albuma Tranzophobia iz 1989. godine.

Share