Pesma dana

Verovatno ste do sada shvatili da nam se švedski sastav Ghost izuzetno dopada, imajući u vidu koliko smo ih puta promovisali u našoj Pesmi dana. Pre nekoliko dana izašao je njihov singl, odlična obrada pesme Jesus He Knows Me od grupe Genesis.

Muzički pravac koji furaju mi bismo kolokvijalno nazvali sweet metal, koji ima veze sa metalom samo kroz tu estetiku inače se svodi na komercijalni rok i malo „jači“ zvuk.

Ako ste redovni pratilac, onda ste kod nas mogli da čujete pesme Square Hammer, Pro Memoria, Missionary Man… i da pratite evoluciju Tobajasa iz Pape Emeritusa III u Kardinala Kopiju, pa u Papu Emeritusa IV.

Nemojte misliti kada i ako budete poslušali današnju stvar, da neko od nas iz redakcije voli da pije pevčevu krv ili uživa u urezivanju imena Lucifera žiletom u kožu… Ne, ne, mi simpatišemo pank i anarhizam, a ovo nam a ovo nam predstavlja guilty pleasure. Đavo nam nije dao mira, pa smo odlučili da vam predložimo da danas poslušate pomenutu numeru, a razlog zbog čega kažemo to baš na ovakav način morate pogledati pažljivo spot za pesmu Jesus He Knows Me na Jutjub platformi zbog toga što je video ograničen prema uzrastu i dostupan je samo na tamo.

Share