Pesma dana

Više puta smo vam skretali pažnju na Stivena Van Zanta (Little Steven-a) kao čoveka od ukusa koji ume da “iskopa” sjajan mladi ili, ako ne mladi, onda malo poznat sastav i “ubode” vrhunsku numeru od njih koja se u cugu sluša barem pet puta za redom.

Sigurno ga znate, on je onaj Silvio Dante, konsiljere Tonija Soprana i njegov čovek od poverenja. E danas se neće slušati ništa od od njegovih preporuka, njega smo vam podvalili, već predlažemo da poslušate kompilaciju Do the Pop! na kojoj se nalaze pank rok bendovi iz Australije među kojima su i sastav the Saints, naši omiljeni, zatim Radio Birdman (preporučujemo njihov jako podcenjen album Radios Appear kao mini remek delo), the Visitors, the Lime Spiders i mnogi drugi.

Za ovaj put smo se opredelili da predstavimo grupu Radio Birdman i njihovu numeru New Race sa albuma Radios Appear. Na ovom ostvarenju imate snažan uticaj Studžisa i benda MC5, pa ko voli neka posluša, a i naslušaćete se dobre muzike jer smo vam otkrili sjajnu muzičku kompilaciju na kojoj nema greške.

Share