Nova kampanja brenda Sisters Code by SBC

Modni brend Sisters Code by SBC predstavlja ljetnu capsule kolekciju pod nazivom “SC Girl & The City“.

Nova-kampanja-brenda-Sister

Modeli iz nove kolekcije namijenjeni su djevojkama i ženama koje njeguju urbani stil. Komadi koji dominiraju su haljine i majice u crnoj boji, izrađene od talijanske likre na kojima se nalazi print s logom brenda. Kampanju je osmislio kreativni tim SBC u suradnji s Daliborom Danilovićem i Bojanom Milovanovićem, dok je iza objektiva bila Anđela Vukosavljević/Jovovich Models.

Kolekciju prate asesoari (popularni cekeri, backpackovi, marame, maske za mobitele) koji se mogu kombinirati uz svaku odjevnu kombinaciju. Zbog velikog interesa brend je ponovio primjerak restock Hoody black dress i Arizona floral dress iz protekle kolekcije.

Nova-kampanja-brendaSister3

Umjetnica Lidija Petrović – Lija Creations je ekskluzivno oslikala logo signature modnog brenda Sisters Code by SBC koji je napravila Miranda Vidak – Moodytwin + Rhaw iz Los Angelesa.

Ovog puta svoj lookbook kreirale su također u Breezegram tehnologiji koja je sve popularnija na društvenim mrežama. Sestre Bojana i Vladana Veljković, prvi će put predstaviti kolekciju za jesen/zimu 2017. na idućem Beograd Fashion Weeku. Odabrani modeli će biti dostupni u SBC SHOPU.

Nova-kampanja-brendaSister2

Modni brend: Sisters Code by SBC

Nakit: Grubić Design, Invin Jewellery

Model: Andjela Vukosavljević/Jovovich Models

Makeup & Hair: Ivana Kovačević za Akademiju Purity

Fotograf: Dalibor Danilović

Share