Najnovija serija Ultimate Ears zvučnika

Branko Lukić, dizajner i osnivač kreativnog studija Nonobject smeštenog u silicijumskoj dolini, podelio je sa redakcijom Plezira radosnu vest da je Ultimate Ears, najpopularniji brend mobilnih zvučnika (brend se za prvo mesto izborio u konkurenciji sa brendovima Bose, JBL i Beats), lansirao novu seriju proizvoda Blast i Mega Blast.

Photo courtesy of Ultimate Ears Brand

Nonobject je dizajnerski ili kreativni studio koji stoji iza idejnog rešenja UE zvučnika. Nonobject dizajn studio pomogao je u kreiranju izgleda UE brenda od samog početka 2011. godine sve do danas. Njihov nekonvencionalni pristup dizajniranju i brendiranju proizvoda kao i njihovo ogromno znanje u primenljivanju inovacija oblikovao je UE brend u svetskog lidera u ovoj oblasti samo nekoliko godina nakon prezentovanja 2013. godine

Photo courtesy of Ultimate Ears Brand

Od dizajnera originalnih Boom zvučnika, dolazi nam najnovija revolucija Ultimate Ears proizvoda. Novi Blast i Megablast zvučnici iz laboratorije UE nam dolaze u dve različite veličine i imaju implementiran Amazon Alexa softver. Iz modernog dizajna zvučnika dopire kristalno čist zvuk, a debljina elastomera prenosi snagu zvučnika. Tzv. „acoustic skin“ tehnologija (inovacija u oblasti materijala originalno osmišljena od strane Boom tima), kojom je obložen zvučnik, pokazala se izdržljivom i u najzahtevnijim uslovima i učinila mogućim da slušate kvalitetno muziku bilo gde, čak i prilikom opuštanja u kadi! Prepoznatljivi plus i minus zastupljeni su i u novim proizvodima čime pokazuju pripadnost UE porodici.

Photo courtesy of Ultimate Ears Brand

Intervju sa uspešnim srpskim dizajnerom Brankom Lukićem imaćete prilike da čitate u novembarskom broju Plezir magazina. Zato stay tuned a u međuvremenu zapratite nonobject na Instagramu!

Share