Mladi talenti: Nemanja Kiso-dizajner enterijera

Nemanja Kiso je diplomirao dizajn enterijera na fakultetu Primenjenih umetnosti. Nakon kratkotrajne akademske karijere gde je na fakultetu radio kao asistent, danas je u potpunosti posvećen dizajnu modernog, upotrebnog i višenamenskog nameštaja.

multifunkcionalna-sofa.3

Nemanja je projektovao više stanova, dizajnirao veliki broj komada nameštaja, a najponosniji je na svoju multifunkcionalnu sofu, koja je prva te vrste napravljena u Srbiji. Najprijatnije se oseća kada dizajnira upotrebne, inovativne, multifunkcionalne komade koji osvajaju svojim izgledom i udobnošću.

multifunkcionalanasofa-2

Mladi dizajner kaže da  najveći prodstrek i inspiraciju pronalazi u ljubavi.

Multifunkcionalna sofa je izrađena od najkvalitetnijeg sunđera, a završni sloj je pokriven memorijskom penom koja pruža veliku udobnost i imaćete utisak kao da sedite na oblaku. Memorijska pena ima sposobnost da se prilagođava svakom telu, a nakon što ustanete ona će se vratiti u prvobitan položaj. Dimenzije i boja sofe zavise od želje kupca, a najčešće korišćeni materijali su mikrofiber i prevrnuta koža. Klub stočić je napravljen od medijapana visokog sjaja.

multifunkcionalna-sofa

Sofa je prilagodljiva različitim prostorima, pa se može podjednako dobro uklopiti u enterijer luksuznih kuća, hotela, čekaonica, futuristički uređenih kafića i klubova.

multifunkcionalna-sofa.4

Sofu možete pogledati u beogradskom showroom-u Koncept 45.0 u Kralja Petra (bivši prostor dizajnera Karima Rašida) gde je izložena sa ostalim uspešnim radovima Nemanjinih kolega dizajnera.

Share