Ljubav slatka ljubav

Ljubav slatka ljubav” je naziv nove kolekcije brenda Whisper of Nature koju čine svijeće s porukom i ljubavne narukvice. Šarmantne svijeće s porukom su za sve koji žele poručiti nekome kako se osjećaju i izmamiti im osmijeh na lice. Bez obzira jeste li više tip za kavu ili toplu čokoladu, ili jednostavno želite izraziti svoje osjećaje, ove svijeće su odličan izbor i idealan poklon za nadolazeće Valentinovo. Rustikalne svijeće pastelnih boja s dražesnim porukama podsjećat će vas na voljene osobe i lijepe trenutke koje provodite zajedno, taj slatki osjećaj ljubavi…

Ljubav-slatka-ljubav2

Ljubavne narukvice s kristalima će pomoći energiji ljubavi da poteče i preplavi vaše srce i dušu. Sjajna ženska i moćna muška lava u kombinaciji s kristalima ljubavi poput rodonita, tirkiza, granata i mjesečevog kamena potiču razumijevanje i harmoniju među partnerima, bude strast i dižu nivo energije.

Ljubav-slatka-ljubav

Razveselite sebe i voljenu osobu sa slatkim WHISPER OF NATURE novitetima koji će vam donijeti pozitivnu energiju radosti i ljubavi.

Share