Ljubav i druge priče

Arhipelag je povodom 8. marta pripremio izbor knjiga za dane praznika i za sva vremena. Za članice i članove Kluba čitalaca Arhipelag ili za one koji će to postati u ovoj nedelji Arhipelag organizuje od 1. do 10. marta specijalnu akciju – Ljubav i druge priče: za 8. mart i druge dane.

Specijalna akcija podrazumeva sajamske cene i posebne popuste od 40 do 62% na knjige koje donose velike priča o ljubavi, osećajnosti i vezanosti.

Akcijom Ljubav i druge priče: za 8. mart i druge dane obuhvaćeni su romani Bar Flober Aleksisa Stamatisa, Dok vetar zviždi kroz kranove Lidije Žorž, Evakuator Dmitrija Bikova, Igra anđela i šišmiša Aleša Čara, Istina o Saši Knišu Arisa Fioretosa, Laka glava Olge Slavnikove, Sledeća priča Sejsa Noteboma, Te noći sam je video Draga Jančara i Vezanost Florans Noavil, kao i knjiga priča Jelene Lengold Pretesteriši me.

Ljubav-i-druge-price

Čitaoci mogu da ostvare popust u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova, ili pouzećem bilo gde u Srbiji posredstvom sajta arhipelag.rs.

Share