Koncert Nemanje Radulovića na Kolarcu

Kolarčeva zadužbina i MTS Srbije proslavljaju 86 godina Velike dvorane 4. februara koncertom iz ciklusa Kolarac tvoj svet muzike na kojem će nastupiti Nemanja Radulović sa svojim orkestrom Double Sens.

Foto: Milan Đakov

Proslavljeni violinista Nemanja Radulović će na koncertu 4. februara nastupiti zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima sa kojima deli scenu – orkestrom Double Sens i sa kojima proslavlja 10 godina zajedničkog muziciranja.

U prvom delu koncerta, Nemanja će nastupiti sa pojedinim članovima orkestra kao solistima u delima Halvorsena (Pasakalja sa Draganom Đorđevićem na violončelu) i  Vivaldija (koncerti za 4 i 2 violine sa Tijanom i Ksenijom Milošević i Gijomom Fontanrozom). U drugom delu koncerta publici na Kolarcu će predstaviti dela Bartoka, Šostakoviča, Dvoržaka, kao i Šeherezadu Rimskog Korsakova u aranžmanu Aleksandra Sedlara.

Izuzetno popularan u našoj sredini, Nemanja uvek sa radošću prihvata poziv Kolarčeve zadužbine da nastupi u njihovoj organizaciji. Koncert koji su zajedno realizovali u Studenstkom parku 2015. godine proglašen je koncertom godine, a tom spektaklu je prisustvovalo oko 5.000 posetilaca. Za Nemanjine koncerte uvek vlada veliko interesovanje pa je zakazan i dodatni koncert 5. februara. Za oba koncerta su ulaznice prodate za jedno pre podne.Da bi izašli u susret velikom broju zainteresovanih, u dogovoru sa izvođačima organizatori će postaviti i dodatna sedišta na pozornici, a te ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 22. januara 2018.

Share