Izveštaj sa prvog PORTERA u Kragujevcu

Ove godine Srbija je dobila svoj PORTER fashion show. Prvi PORTER je organizovan u Kragujevcu, a domaćin je bio naš mladi fotograf Đorđe Bukvić.

Izveštaj sa prvog PORTERA u Kragujevcu 2

“Izuzetna mi je čast što imam priliku da budem domaćin ovakve manifestacije. PORTER ima za cilj da neke od naših najtalentovanijih dizajnera predstavi na nekomercijalan nacin. Pored modnog, PORTER ima i humanitarni karakter. Ove godine, donacije će biti upućene predškolskoj ustanovi u Korićanima, budući da će PORTER svake godine posetiti drugi grad, ove godine je to Kragujevac, kako prestonica ne bi ostala jedini srpski grad na modnoj mapi. Moram da napomenem da već imamo moguća sponzorstva i ponude za naredni PORTER, budući da je ovaj protekao u sjajnoj energiji i atmosferi.” ispričao nam je Đorđe.

PORTER su podržali i u njemu učestvovali Sirogojno Style Company, Kragujevački Bulevar, Tamara Jarić, Amina Hasanbegović, MATES by Saša Stević i Marko Ilijev, Branka Ćaćić i Lada Dragović. Prelepi modeli šetali su u odabranim kreacijama u rustičnom ambijentu Pivnice Allectus čija  scenografija je odavala utisak srednjovekovne dvorske atmosfere. Manifestaciju je obogatila i talentovana dizajnerka Slađana Zlatanović koja je posebno za ovu priliku napravila i izložila dizajnerske lutke Amine Hasanbegović i Tamare Jarić.  Za šminku na ovogodišnjem PORTERU pobrinule su se Tanja Gašović i Katarina Bogosavljević, na čelu sa bjuti liderom, Jelenom Cvetanović i kompanijom Ofra Cosmetics kao podrškom.

Prenosimo vam deo jučerašnje  atmosfere.

Izveštaj sa prvog PORTERA u Kragujevcu

Share