Izložba mladih umetnika “Umetnost na ISpitu” 23. januara u SKC-u

Omladinski internet portal iSerbia, uz podršku Studentskog kulturnog centra Beograd (SKC), zove vas na prvu izložbu fotografija sa Foto konkursa i prvu izložbu umetnika i umetnica pod nazivom „Umetnost na iSpitu“. Izložba će se održati u Maloj sali SKC-a u subotu, 23. januara 2016. godine od 14.00 do 20.00.

Izlozba-mladih-umetnika-Umetnost-na-ISpitu-23.-januara-u-SKC-u

Na izložbi će biti prikazane studentske fotografije sa tematikom pripremanja ispita, kao i crteža, slika, skulptura i raznih dela umetnika i umetnica koji se predstavljaju na portalu iSerbia. Na izložbi će biti prikazani radovi Filipa Daćevca, Ines Janjić, Momčila Mome Bjekovića, Tatjane Petrović, Marije Antonijević, Branislava Dimića, Marijane Knežev, Miloša Vukovića, Slavice Vujičić, i drugih.

Izlozba-mladih-umetnika-Umetnost-na-ISpitu-23.-januara-u-SKC-u3

Izlozba-mladih-umetnika-Umetnost-na-ISpitu-23.-januara-u-SKC-u4Filip Daćevac

Izlozba-mladih-umetnika-Umetnost-na-ISpitu-23.-januara-u-SKC-u5 Ines Janjić

Izlozba-mladih-umetnika-Umetnost-na-ISpitu-23.-januara-u-SKC-u6 Marijana Knežev

Izlozba-mladih-umetnika-Umetnost-na-ISpitu-23.-januara-u-SKC-u7Miloš Vuković

Izlozba-mladih-umetnika-Umetnost-na-ISpitu-23.-januara-u-SKC-u8 Moma Bjeković

Kao propratni program, u 17.00, očekuje debata master filozofa iz Beograda o položaju umetnosti u Srbiji”, najavljuju iz iSerbie.

Nakon zvaničnog otvaranja izložbe, u 15.00, nastupiće nagrađivani hor ,,Kralj Petar prvi” iz Beograda. Uz sve to, zainteresovani mogu da se oprobaju u umetničkom izražavanju u kutku radionice ,,Kako nastaje umetnost”. Za sve posetioce koji podrže i svojim prisustvom upotpune ovaj događaj, iSerbia je pripremila vaučere za besplatno pohađanje onlajn kurseva Aktivno traženje posla iProfesionalna profil slika u okviru iAkademije.

Share