Instagram bradonje

Ako ste u stalnoj potrazi za zanimljivim Instagram profilima i volite bradu, onda ste na pravom mestu. Za vas smo pripremili listu šarmantnih bradatih profila koje naprosto morate zapratiti bilo da ste i sami bradonja ili to nameravate da postante, ili ste dama koja “pada“ na bradatu gospodu. Ključni tagovi su gusto, stajliš i otkačeno!

Will it beard http://instagram.com/willitbeard

Sve je počelo jedne božićne večeri kada je Pierce Thiot na porodičnom takmičenju pokušao da ubaci što više olovaka u svoju bradu. Njegova supruga Stacy Thilot, inače fotograf, je sve to zabeležila aparatom. Tako je nastao čuveni Tumblr blog, a potom i Instagram nalog @willitbeard. Thilot par redovno objavljuje fotografije sa konfetima, špagetima, voštanim bojicama, kišobrančićima za koktele i raznim drugim stvarima koje štrče iz guste Pierceove brade.

instagram bradonje

instagram bradonje

instagram bradonje

Beard Brand http://instagram.com/beardbrand

Zvanični Instagram profil brenda Beard Brand koji prodaje proizvode i alatke za održavanje brade i brkova. Profil je namenjen svim urbanim bradonjama koji žele da isprate najnovije trendove i informišu se o proizvodima namenjenim za rast ili lepši izgled „kose“ na licu. Krilatica brenda je „mi menjamo način na koji društvo vidi muškarce sa bradom“.

instagram bradonje

instagram bradonje

instagram bradonje

Incredibeard http://instagram.com/incredibeard

Ako ste pomislili da vam brada jutros izgleda nekako čudno sačekajte da vidite Instagram nalog Isaiah Webba koji stoji iza brenda Incredibeard. Isaiah ukršta ideju prirodnih proizvoda za negu brade sa fotografijama na kojima je njegova brada stilizovana u obliku hobotnice, mašne ili znaka mira, a sve rezultira plemenitim ciljem. Delom zarade od prodaje i partnerstvom sa drugim kompanijama Incredibeard  donira novac humanitarnim organizacijama za pomoć deci. Brend je deo fondacije World Vision.

instagram bradonje

instagram bradonje

instagram bradonje

BeardsAndTats http://instagram.com/beardsandtats

Šta najbolje ide uz gustu i negovanu bradu, a nisu brkovi? Tetovaža! Instagram profil @beardsandtats redovno objavljuje inspirativne fotografije bradate, tetovirane gospode uz vickaste dosetke koje se obično odnose na to zašto dame vole bradonje. Ako nameravate da pustite bradu ili uradite tetovažu obavezno kliknite Follow.

instagram bradonje

instagram bradonje

instagram bradonje

Levi Stocke  http://instagram.com/levistocke

Levi Stocke je model i glumac kojeg na Instagramu prati više od 100 hiljada ljudi, momak koji je proglašen za najstilizovanijeg dečka Instagrama i koji se redovno pojavljuje u Levi’s kampanjama. Levi je prepoznatljiv po svojoj tamno riđoj bradi i odličnom stilu. Radi na relaciji LA-Florida, a deo je LA models scouting kompanije. Zapratite ga i pozajmite ideju od njegovih brojnih fenomenalnih odevnih kombinacija.

instagram bradonje

instagram bradonje

instagram bradonje

Chris John Millington http://instagram.com/chrisjohnmillington

Chris Millington je škotski  bloger, model i kreator koji na Instagramu okuplja više od 300 hiljada pratilaca. Ovaj popularni momak  stoji iza brenda Alaska, a na svom Instagram profilu svakodnevno daje lekcije iz mode i stila. Sa samo 22 godine uspeo je odneguje gustu crnu bradu po kojoj je prepoznatljiv u svetu modeling, u koji je, kako tvrdi, ušao sasvim slučajno. Dugačak trenč mantil, sivi kaput ili bajkerska kožna jakna, beanie kapa i pepito šal. Inspirišite se za vašu sledeću modnu kobinaciju jer Chris zna dobitnu formulu.

 instagram bradonje

instagram bradonje

instagram bradonje

fotografije: Instagram

Share