Edukacija pod vodstvom Marije Mažar koju vrijedi posjetiti: PR na društvenim mrežama

Povodom Tjedna cjeloživotnog učenja, Poslovna akademija Rijeka priprema zanimljive sadržaje, a naša preporuka je besplatno predavanje OSNOVE PR-A I BRANDINGA: JA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – SLIKA O MENI I PERCEPCIJA DRUGIH. Održat će se u srijedu 28. rujna 2016. s početkom u 16 sati.

edukacija-pod-vodstvom-marije-mazar-koju-vrijedi-posjetiti-pr-na-drustvenim-mrezama

Najbolje ulaganje u životu je ulaganje u sebe. Posredstvom društvenih mreža koje su prerasle okvire “društvenosti”, našli smo se u situaciji kada suradnike biramo putem onoga što sami plasiraju na društvenim mrežama, te vrlo lako stječemo dojam jesu li kadar koji želimo imati uza sebe. Nebrojeno puta smo svjedočili i da “Svi sve vide i prate” te vam sve što radite on-line može odmoći ili pomoći.

Kroz predavanje ćete, kroz pozitivne i negativne primjere iz prakse, dobiti uvid u važnost osobnog PR-a koji ako se gradi na ispravan način može donijeti brojne dobrobiti, a imidž koji gradite može rezultirati ispunjenjem ciljeva koje ste si postavili. Uz definiranje ciljeva, stvara se odgovarajuća strategija koja uz dosljednost donosi rezultate. Izbjegnite klasične zamke i budite sami sebi najjači adut, poslovni svijet više se ne veže uz jake, nedostižne i moćne brendove, već uz kreativne, sposobne, proaktivne i profesionalne pojedince koji svoje brendove predstavljaju. Facebook, Instagram te ostale društvene mreže vaša su vizitka u 21. stoljeću koje je pravila poslovanja iz temelja promijenilo, te je osobni branding postao ne samo poželjan već i nužan za profesionalnu i uspješnu karijeru u bilo kojoj djelatnosti.

edukacija-pod-vodstvom-marije-mazar-koju-vrijedi-posjetiti-pr-na-drustvenim-mrezama2Predavačica je Marija Mažar, poduzetnica koja već četiri godine vodi poznati riječki modni portal Stilueta, vlasnica je agencije Alura za PR i organizaciju događanja, a dotaknut će se primjera iz prakse kroz modnu reviju CITY 45 20 koju organizira na Trsatskoj gradini, te odnose s javnošću za klijente kroz klasičan PR i rad na društvenim mrežama.

Share