Donna Leake & Ece Duzgit u KC Gradu

Nakon uspešnih nastupa na Boiler room-u, Dimensions-u, Dekmantel-u i Southernsoul festivalu, pravo iz Londona u Beograd nam u goste stižu Donna Leake i Ece Duzgit! 9. marta u KC Grad očekuje vas nezaboravno putovanje kroz vreme!

Donna Leake i Ece Duzgit su neuobičajena pojava na britanskoj klupskoj sceni. Poznate po svojim žanrovski fluidnim nastupima, rezidentkinje čuvenog Brilliant Corners kluba u Dastonu i Love Vinyl prodavnici ploča iz istočnog Londona, redovno oduševljavaju publiku svojim setovima.

Njihove kolekcije ploča su poput kofera za putovanje ne samo kroz prostor, već i kroz vreme, što su pokazale i na mnogobrojnim inostranim nastupima vodeći publiku kroz transcedentalna putovanja od latino ritmova, afro džeza, nemačkog post-panka do psihodelične muzike Kambodže 60-ih.

Svoju DJ karijeru započele su puštajući u lokalnim prodavnicama ploča i klubovima da bi se ubrzo zatim probile i na internacionalu scenu. Nakon toga počinju da nastupaju na svim većim događajima širom Velike Britanije i Evrope. Delile su pult sa izvođacima kao što su Mr. Bongo, Moodyman, Jayda G, Joey Negro, Sadar Bahar, Hunee, Soichi Terada, Henry Wu i mnogi drugi.. Takođe su česti gosti čuvenog Casper bara u Budvi kao i Southern Soul festivala u Crnoj Gori.

Early-bird karte u možete naći u pretprodaji po ceni od 300 rsd.

Prodajna mesta: Kulturni centar GRAD / LEILA Records / Zaokret

Na ulazu: 400 RSD

Share