Čuveni bend Hooverphonic će nastupiti u Beogradu!

Psihodelični pop bend, Hooverphonic, vraća se u Beograd u originalnoj postavi! Održaće dva koncerta u Bitefartcafeu na Kalemegdanu, 26. i 27. maja u sklopu Musicology Sessions, uz podršku Centra beogradskih festivala – CEBEF.

Foto: Willy Vanderperre

Da je izreka “treća sreća” apsolutno tačna, potvrdio je i Hooverphonic svojim trećim albumom “Tri veličanstvena”. Ovaj album koji danas spada u klasike, doneo  je velike hitove ‘Vinegar & Salt’, ‘Out of Sight’ i ‘Jackie Cane’ , a tu je i njihov evergrin koji je obeležio mnoge omiljene plejliste: ‘Mad About you’. Dvadeset godina kasnije, sve pesme zvuče vanremenski i deo su redovnih plejlista radio stanica širom sveta.

Njihove pesme su postale i deo muzike uticajnih filmova i serija kao što su: “Ukradena lepota”, “Znam šta ste radili prošlog leta”, “CSI”, “Entourage”, “Nikita” i mnoge druge.

Jubilej singla ‘Mad about you’ biće proslavljen novom koncertnom turnejom uz povratak pevačice Geike Arnaert. Legendarna pevačica Hooverphonica, Geike, vratila se u bend i svi zajedno dolaze u Beograd.

Prepun energije i nestrpljiv, trio jedva čeka da se vrati na turneju i izvede fantastičnu mešavinu starog i novog. Naći će se ponešto za svakog obožavatelja, kao i nekoliko manje zastupljenih pesama iznenađanja. Hooverphonic ima nekoliko zvučnih trikova u rukavu jer “Veličanstvena trojka” planira da oduševi publiku na samom početku sezone koncerata na otvorenom.

Ulaznice su u prodaji onlajn na new.tickets.rs kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona širom Srbije.

Share