BAFE SHOWROOM STORE

Povodom devetog po redu Balkan Art Fashion Event-a, koji će ujedno obeležiti i pet godina postojanja ove alternativne modne manifestacije, nastale sa idejom da se promoviše prvenstveno domaća, a zatim i regionalna modna scena, BAFE tim se odlučio na jedan novi korak koji će dodatno pružiti šansu mladim i nedovoljno afirmisanim dizajnerima, da svoj rad pokažu i približe široj publici.

bafe-showroom-store2

Ovim putem ste pozvani da budete deo prvog BAFE showroom store-a, jedinstvenog prostora u kojem će dizajneri imati priliku da izlože i prodaju svoje kreacije – od aksesoara i nakita, jednostavnih majici i košulja, do high-fashion komada za specijalne prilike. U okviru ovog jedinstvenog showroom-a, biće organizovane i edukativne radionice, stajling i makeup konsultacije sa kupcima i dizajnerima kao i druge promocije, kako bi se rad domaćih i regionalnih dizajnera promovisao u najboljem mogućem svetlu.

bafe-showroom-store

Poseban BAFE PR tim će biti nadležan za besprekorno funkcionisanje i online promociju BAFE showroom store-a, kako bi svim dizajnerima i klijentima pružio maksimalnu podršku i uslugu, onakvu kakva dolikuje svetskim modnim kućama. Ukoliko želite da budete deo BAFE showroom store-a, možete poslati vašu prijavu na mail dizajneri@bafe.rs. Prijava bi trebalo da sadrži vaš CV kao i stvari koje želite da izlažete u showroomu, za sva ostala pitanja i nejasnoće mozete nam se obratiti putem maila. Prijave mozete slati do 15. novembra 2017.

Share