ALEXANDER NUT, NIPPLEPEOPLE i B2S – zvezde prve IQ žurke

Britanski DJ, Alexander Nut, hrvatski elektropop sastav, Nipplepeople i domaći DJ dvojac, B2S (Aleksandra Duende i Andrija Akioki), muzičke zvezde su prvog izdanja žurke IQ party, koja će se desiti u četvrtak, 31. oktobra 2019. godine u Urban Hungaru.

Poznata elektropop grupa iz Zagreba, Nipplepeople, koju čini tajanstveni maskirani dvojac, donosi svoje najveće hitove na prvi IQ Party. Iako su u svojoj desetogodišnjoj karijeri dali svega nekoliko intervjua i medijski se nisu mnogo eksponirali, njihova muzika je uspela da osvoji ceo region.

Već najavljeni DJ, Alexander Nut, poznat je beogradskoj publici, a pogotovu onima koji prate radijsku scenu, jer je jedan od najznačajnijih britanskih radijskih voditelja i najistaknutijih DJ-eva popularnog Rinse FM-a. Od 2015. godine pokrenuo je NTS radio, kao novo poglavlje u svojoj karijeri. Alexander Nut svoje setove bazira na različitim pravcima House, Soul, Hip Hop, Jazz, Afrobeat, Reggae i Funk muzike. Nut je i vlasnik poznate izdavačke kuće Eglo Records, koju je osnovao sa DJ-em Floating Points, a koja u portfoliju ima izdanja svetski poznatih britanskih muzičara kao što su: Anderson Paak, Fatima, Henry Wu, Funkineven, Biron The Aquarius, Steve Spacek i mnogih drugih.

B2S (Aleksandra Dunede i Andrija Akioki) su brat i sestra, koji su predstavnici beogradske DJ scene i  oni će svojim back to back setom otvoriti ovu žurku.

Ulaznice za IQ Party su besplatne, ali neophodne za ulaz na žurku.

Share