Život uz eterična ulja

Prije nego započnem svoju priču, htjela bih vam se predstaviti! Moje ime je Iva. Živim u Zagrebu sa svojom obitelji i veliki sam zaljubljenik u prirodne alternative i eterična ulja.

U eterična ulja zaljubila sam se prije nekoliko mjeseci. Točnije, kada sam postala mama po drugi put! Odlučila sam kvalitetnije raditi na zdravlju svoje obitelji, a eterična ulja pokazala su se kao najbolji mogući izbor! Otkrila sam Young Living, tada još relativno nepoznat brand na našem tržištu, koji ne samo da ima visoko kvalitetna eterična ulja već i sve proizvode potrebne kućanstvu na bazi istih. Njihova priča o transparentnoj organskoj proizvodnji i načelima kojih se strogo drže oduševila me i odlučila sam uložiti baš u njih. Njihov početni paket, Premium Starter Kit, savršen je paket za početak uvođenja eteričnih ulja u svakodnevnicu i sadrži apsolutno sve što nam može i zatrebati.

Danas vam donosim priču upravo o Premium Starter Kitu, jer duboko vjerujem da ovakav kvalitetan set eteričnih ulja i difuzor treba imati baš svako kućanstvo!

Premium Starter Kit je set koji se sastoji od dvanaest eteričnih ulja (šest čistih ulja i šest mješavina) te difuzora. Ulja koja dolaze u Starter Kitu su sljedeća:
+ Lavanda (dobra za kosu, kožu, poticanje sna, umirivanje)
+ Tamjan (skupocjeno ulje odlično za zdravlje kože)
+ Limun (imunitet, odmašćivač, razbuđuje)
+ Naranča (umiruje, imunitet, izbjeljuje zube)
+ Pepermint (razbuđuje, podiže koncentraciju)
+ Copaiba (blago ulje odlično za kožu i bebe, umirivanje, san)
+ Stress Away (smanjuje tenzije, umiruje)
+ RC (podrška dišnom sustavu)
+ Digize (podrška probavnom sustavu)
+ Panaway (smanjuje tenzije u mišićima i glavi)
+ Thieves (podrška imunitetu)
+ Purification (otklanja neugodne mirise)

Osim ulja, u paketu dobivate i difuzor koji je iznimno jak, jednostavan za korištenje, dugotrajan te jednostavan dizajnom! Osim toga, svaki Young Livingov difuzor je i atomizer i ovlaživač zraka u jednom! Iznimno je bitno koristiti difuzor kada su u pitanja prava i čista eterična ulja, kako bi se sačuvala sva kvalitetna svojstva ulja.

Ukoliko vas zanima više, htjeli bi znati kako sve funkcionira i kako se isto može nabaviti, pišite mi na ivadizzy@gmail.com ili na broj +385977938607

Share