Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode: REFRESH YOUR STYLE

Želite da izgledate kao modna ikona ili da budete stilizovani poput modnih blogerki i blogera? U tome vam može pomoći Srđan Šveljo, modni urednik i jedan od najpoznatijih domaćih stilista. Naime u sklopu zagrevanja za nacionalnu nedelju mode, u Novom Sadu se održava akcija REFRESH YOUR STYLE. Stoga, Novosađanke i Novosađani, prošetajte do TC Bazar, od 5. do 7. novembra u periodu od 17-21 h i 8. novembra od 14-17h.

Zagrevanje-za-nacionalnu-nedelju-mode-REFRESH-YOUR-STYLE2

Tamo vas očekuje Srđan Šveljo koji će uz pomoć svog tima i ogromnog fundusa šarenolikih i unikatnih odevnih predmeta, specijalno za vas osmisliti avangardnu i atraktivnu kombinaciju. Na licu mesta su i Unitech frizeri, pravi mađioničari za frizure, koji će vam oblikovati kosu tako da bude u skladu sa odevnom kombinacijom. Za dobar make-up pobrinuće se Inglot, a profesionalni fotografi Serbia Fashion Week-a će vam napraviti fotografije kao za modni editorijal.

Zagrevanje-za-nacionalnu-nedelju-mode-REFRESH-YOUR-STYLE3

Zagrevanje-za-nacionalnu-nedelju-mode-REFRESH-YOUR-STYLE5

Odmah po završetku ove akcije, počinje, najočekivaniji modni događaj sezone – Serbia Fashion Week, koji će nam u periodu od 10. do 16. novembra u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, predstaviti nove kolekcije više od sedamdeset dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope.

Zagrevanje-za-nacionalnu-nedelju-mode-REFRESH-YOUR-STYLE4

Share