Vodimo vas na svirku:Barka Dilo i Erik and The Worldly Savages

Barka Dilo i Erik and The Worldly Savages

Petak 13. februar, 22h

Prava razigrana internacionalna muzička fešta očekuje vas 13. februara, kada nam u goste dolaze dva originalna i energična sastava: Barka Dilo i Erik and The Worldly Savages. Ukoliko nemate planove za petak, ostavite komentar nakon posta sa imenom i mejl adresom kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Podelićemo 2×2 karte i objaviti izvučene sutra u 18h. 

Barka-dilo-poster-web

BARKA DILO :
RHYTHM & CHANSON, avangardni trubaduri, nova bit-šansona!
Barka Dilo je sedmočlani beogradski bend koji na nastupima kombinuje elemente kabarea i šansone, uz polet novih frankofonih bendova i kafanski stil sviranja, sa elementima romske i klezmer muzike i neobuzdanom pank energijom.
Na koncertima benda mogu se čuti: recitovanje na francuskom, vika, namerni disharmonični tonovi, pevanje u glas, šaputanje, tekstovi o lutalicama, putovanjima, viđenim i neviđenim licima i predelima.

Novi singl benda ‘’Starice su pevale Djelem’’:

Barka Dilo LIVE @KC Grad:

Facebook: https://www.facebook.com/BarkaDilo

ERIK AND THE WORLDLY SAVAGES :

ZARAZNA FOLK PANK ENERGIJA sa Etno začinima. Divlja muzika sa jakom porukom protiv dosadnog postmodernizma !

Nakon Londona (UK) i Toronta (CAN), kantautor Erik Mut sada živi i stvara u Beogradu, mešajući u svojim pesmama savremeni beogradski duh sa Erikovim ezoteričnim trans-kulturalnim pank duhom. Erikovi tekstovi provociraju publiku i šalju poruku buđenja protiv kulturnog mrtvila zapadne civilizacije. Njegova muzika u ljudima budi intenzivne osećaje na izuzetno energičnim koncertima na kojima se publika često pretvara u gomilu koja, zagrejana alkoholom, đuska i vrišti. Članovi Erikovog benda su sa prostora bivše Jugoslavije, dok je producent i basista benda Kaspar iz Holandije.

ERIK & THE WORLDLY SAVAGES – Promo (Live Switzerland 2014) from Worldly Savages on Vimeo.

Website: http://www.worldlysavages.com

Cena karte 300 rsd

Share