Vinona Rajder i Elizabet Olsen u filmu za H&M prolećnu kampanju

Ovog proleća H&M nudi interesantne, ženstvene i cvetne komade naglašenih oblika za sve žene širom sveta koje svojim oblačenjem vole da ostave utisak. Već postojeći obavezni komadi poput lepršave haljine, pantalona širokih nogavica, farmerki i sofisticiranih bluza, upotpunjeni su vezom, asimetričnim porubima i karnerima. Dominiraju crna i bela boja i poneka crvena i svetlo plava. Kolekcija je dostupna u H&M prodavnicama od 22. marta.

Specijalno za kolekciju snimljen je i film u kojem glume Vinona Rajder i Elizabet Olsen, zajedno sa drugim moćnim ženama kao što su modeli Andrea Diakonu, Ana Juers, Iman Hamam i Naomi Šimada, i pevačica i književnica Andrea Val. Sniman u Buenos Ajresu, film slavi snagu žena i njihovo prijateljstvo, koje se širi iz lokalnog kafića na ulice grada. I fotografije za kampanju takođe su rađene u glavnom gradu Argentine.

 „Bilo je tako uzbudljivo snimati H&M prolećnu kampanju u Buenos Ajresu, posebno zato što sam bila okružena divnim, snažnim ženama koje glume u filmu. Celo iskustvo bilo je neverovatno inspirativno”, rekla je Elizabet Olsen.

„Sviđa mi se kako kampanja slavi žene na jedan autentičan način, što je osvežavajuće i pre svega potrebno ovoj kulturi. One slave i same sebe i jedna drugu”, izjavila je Vinona Rajder.

„Bilo je divno gledati sve te žene na setu koje su imale mogućnost da izraze svoju ličnost uz pomoć upečatljivih, ali opuštenih komada iz prolećne kampanje. Odeća naglašenih oblika se posebno lepo kretala u igračkim sekvencama”, kazala je Pernila Volfart, direktorka dizajna u H&M-u.

Share