Vikend dečjih predstava u Akademiji 28

Prvi novembarski vikend najavljuju dve sjajne dečje predstave. Imaćemo prilike da na sceni Akademije 28 pogledamo balet prilagođen dečijem uzrastu kao i interesantnu bajkovitu avanturu.

05.11. u 17h LABUDOVO JEZERCE (balet)

Na obalu jednog bistrog jezerceta, svakoga dana dolazi i zanosno pleše prelepa princeza. Svojom igrom je očarala plemenitog princa ali i lukavog čarobnjaka. Ona želi da pokloni svoje srce princu ali da li će to biti baš tako lako…?

vikend-decjih-predstava-u-akademiji-28

06.11. u 12h VESELI MORNARI

Ana i Filip igraju se u dvorištu. Drugari iz dvorišta ih zovu da im pomognu oko mačke koja se popela na drvo. Filip odlazi, a Ana je ljuta što su ih prekinuli u igri. Tužna i usamljena Ana polazi u šetnju. Odjednom, saplete se na staru prašnjavu bocu. Protrlja je i gle čuda – i sama se nađe u boci. A u boci more, brod i veseli mornari. Ana upoznaje veselu, šašavu družinu, uči razne zanimljive veštine, a ubrzo saznaje da je i Troglavi zmaj zarobio i vesele mornare i Leptirka u prašnjavoj boci.

Ulaznice za predstavu su 400 din, a možete ih kupiti svakog radnog dana od 11-20.30 ili vikendom pre predstave. Deca do 3 godine ne plaćaju kartu.

Share