VIBES. u KC Grad

VIBES. je showcase DJ-eva i producenata koji dele blizak senzibilitet, stil i strast prema muzici. Akcenat je na komunikaciji sa publikom i razmeni pozitivnih vibracija na densfloru. VIBES. povezuje muzičke umetnike iz Beograda, Srbije, sa Balkana, iz Evrope i šire. Promoviše soulful, jazzy i funky zvuk i teži da napravi mrežu zaljubljenika u kvalitetne klupske večeri. VIBES. će u subotu 12. decembra 2015. u Kulturnom centru Grad predstaviti 5 DJ-eva iz 3 zemlje i 4 grada u 4 dj seta koji kombinuju pravce kao što su Jazz Funk, Boogie, Soul, Disco Funk, HipHop, RnB, Afro, Tropical, Beats, Future & Eclectic Soul, Electro Swing, Soulful House i Disco.

VIBES.-u-KC-Grad

Line up:

ANDREJ MICAJKOV
Andrej Micajkov živi u Skoplju, Makedoniji i bavi se Dj-ingom, sakupljanjem ploča, organizovanjem žurki i širenjem disko kulture. Na najvećoj makedonskoj radio stanici “Antena 5” već 7 godina vodi vrlo uticajnu radio emisiju, čije ime je nedavno promenjeno u “Posle Časovi” (“Posle škole”). Emisija predstavlja mešavinu funk, soul, disko i haus muzike koju biraju Andrej i njegovi gosti.
https://soundcloud.com/andrejmicajkov

VIBES.-u-KC-Grad-2

MASTER FLOW
Master Flow je DJ i producent iz Subotice. Jedan je od pionira elektro sving, nju džez i elektro tango zvuka u regionu. Frontmen je prvog elektro sving benda iz Srbije “Bendtronica” i menadžer “Midnight JazzDance” stejdža na renomiranom Nišvil džez festivalu. Aktivno sarađuje sa čuvenim “Parov Stelar“, a svoj zvuk opisuje kao elegantan, sofisticiran i gruvi. Čovek iza ovog scenskog imena je profesionalni dizajner odeće, ali ono što ga je dovelo do zaključivanja ugovora sa Levi Strauss & Co. za zvaničnog muzičkog saradnika ovog brenda u Srbiji su zapravo njegov muzički stil i kompetencije. Ova saradnja je uspešna i kontinuirana od 2008.
https://soundcloud.com/masterflow-phonograph

VIBES.-u-KC-Grad-5

J-BUCK
On je DJ iz Londona, koji u svojim setovima koristi isključivo ploče različitih žanrova i “ukusa”. On stvara fuziju tropikal, latino i afro ritmova sa džezom, fankom, soulom i regeom. Za njega je, kako kaže, akcenat na dobrom vajbu i na vrtenju ploča. Kao suosnivač, DJ i promoter grupacije Unwanted Family iz Londona, J-Buck je svirao sa mnogim velikim imenima. Trenutno učestvuje u projektima nezavisne izdavačke kuće “Wah Wah 45s”, a nedavno je postao i član ekipe renomirane izdavačke kuće “On The Corner records“, koju su podržali Giles Peterson, Patrick Forge, Dom Servini i Earl Zinger.  Svirao je od Francuske, Australije i Mongolije do Glastonbury i Wilderness festivala, Guilfest-a, a svoju Dj ekipu Unwanted Family je predstavljao na  Southern Soul festivalu u Crnoj Gori.
https://soundcloud.com/mr-venom/southern-soul-festvial-mix
https://soundcloud.com/mr-venom/tropi-cool-mix

VIBES.-u-KC-Grad-3

NECONE
Nenad Radojčić, Necone, po zanimanju je grafički dizajner. Zajedno sa bratom Nikolom čini poznati beogradski dizajnerski dvojac “Braća Burazeri“. Iza sebe imaju t-shirt brend DechkoTzar. Od svojih prvih DJ koraka u 2003. godini do danas radio je u većini beogradskih klubova kao i širom Srbije i bivše Jugoslavije. Nastupao je sa velikim imenima kao što su: Marky & Stamina, Zed Bias, Seiji, Chase & Status, 4 hero, MJ Cole, B.Traits, Benji B, Roni Size, Gilles Peterson, DJ Vadim, Boddika, Jenna G, LTJ Bukem, Danny Byrd, High Contrast, Joker, kao i na velikim regionalnim festivalima: Outlook, Love Fest, Mad in Belgrade, Exit, SeaDance, Panonian challange… Takođe, jedan je od pokreteča najpopularnijih beogradskih drum n bass događaja “All That Bass“, kao i najbolje rap žurke u Beogradu, “Vinilijade“. Trenutno se u njegovom DJ setu može čuti sve od 77 do 177bpm.
bracaburazeri.com
mixcloud.com/necone

VIBES.-u-KC-Grad-4

SPACEWALKER
Beograđanina Milica Bugarčića, poznatijeg kao Spacewalker neretko nazivaju “srpskim Gilles Petersonom”. Ovaj bonafide taste-maker svojim vrlo cenjenim i uticajnim radio show-om “Balanso”, koji se do nedavno emitovao na, dugo godina najkvalitetnijoj radio stanici u Srbiji B92, više od dekade širi dobre vibracije. Poznat po svojim eklektičnim “Balanso” žurkama, Spacewalker je nesumnjivo najposvećeniji sakupljač ploča i poznavalac andegraund black muzike, od deep jazz-a do najsvežijih bitova. Od nedavno je deo ekipe svetski poznatog i vrlo uticajnog projekta “Music is My Sanctuary” iz Montreala, Kanade.
https://www.mixcloud.com/Spacewalker/

VIBES.-u-KC-Grad-7

Cena karte posle 23h je 300 rsd.

Share