Vedrana Mastela i Little Wonder predstavljaju kolekciju Visions

Nakon uspešne saradnje iz 2013. godine,  kada su dizajnerke Vedrana Mastela i Selma Štrkljević Mravak predstavile kolekciju Connection, ista inspiracija uz zajedničko promišljanje o spoju odeće i nakita,  dovelo ih je do još jedne modne priče.

Vedrana-Mastela-i-Little-W

Vedrana je na ovogodišnjem Istarskom Festivalu Venčanja SPOSAnews u Puli učestvovala s pomalo neobičnom haljinom za koju je Selma izradila statement minđuše i tako je krenula još jedna inspirativna saradnja, kolekcija Visions.

Vedrana-Mastela-i-Little-Wo

Dizajnerke su se promišljajući o bojama, oblicima i materijalima inspirisale i kreativno podsticale jedna drugu. U radovima obe dizajnerke jedna od čestih inspiracija je geometrija koja se javlja i u ovoj priči. Skulpturalne statement minđuše sjedinile su se s pročišćenim, minimalističkim modelima tunika, pantalona i haljina.

Vedrana-Mastela-i-Little-W6

Bela boja, prozirne tkanine poput satena, organdina, pamuka i tila savršeno su se spojile s ručno rezanim mesingom koji je galvaniziran u srebrnu boju, gorskim kristalom, ružičastim kvarcom, srebrom.

Vedrana-Mastela-i-Little

Vedrana-Mastela-i-Little-W4

U ovoj modnoj viziji vidljiva su dva prisutna ovosezonska trenda all white i statement minđuše koje se mogu nositi u paru ili, za one hrabrije,  samo na jednom uhu. Za koju god verziju se odlučili birajući komade iz ove kolekcije, definitivno ćete postići jedan pravi letnji cool outfit.

Vedrana-Mastela-i-Little-W5

Kampanju je snimila Alma Štrkljević, a modnu viziju dve dizajnerke predstavila je Marija Kovač,  dok je za mejkap  je zaslužna Katja Filipović.

Vedrana-Mastela-i-Little-W7

Share