Valentinovsko darivanje: osvojite njegujuće i mirisne Labellino balzame

Slatki kolač s okusom vanilije, osvježavajuća kokos voda i mirisne note cvijeta trešnje – koga to ne bi raspoložilo?

Već poznata okrugla, aromatična bombica puna njege je upravo postala još zabavnija s tri nova okusa – Labellino Vanilla Cakepop, Labellino Coconut Water & Aloe Vera i Labellino Blueberry & Cherry Blossom.

Labellino je zabavan, sočan, njeguje i sjajno leži u ruci. Lagani okret poklopca dovoljan je da osjetiš predivni miris Labellino njege za usne s bogatim shea maslacem koji usnama pruža dugotrajnu hidrataciju. Poseban oblik omogućuje lako nanošenje, a ove moćne, njegujuće bombice svojom veličinom stanu baš u svaku pismo torbu.

Labellino Vanilla Cakepop

Tko kaže da slatko nije dobro za tebe?!? Bogati i raskošni balzam u trendi zlatnoj boji intenzivno njeguje usne i ostavlja ih mekima i zavodljivima. Ova kremasta mazalica zavodi sva osjetila svojim neodoljivim gurmanskim notama vanilije i karamele, i mirisom sunovrata.

Labellino Coconut Water & Aloe Vera

Jedva čekaš dolazak ljeta? Ovih hladnih dana, egzotični miris kokosa i aloe vere olakšat će čekanje dugih ljetnih dana na plaži i blagih toplih predvečerja. Njegujuća formula hidratizira usne i priprema za ljetne poljupce.

 

Labellino Blueberry & Cherry Blossom

Slatki Labellino u ljubičastom plaštu skriva nešto zaista posebno za vaše suhe i ispucale usne. Sočna, svježa aroma borovnice podsjeća na vrtne zabave u proljeće, dok istovremeno kremasta tekstura osigurava intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju… i ništa manje važno, zavodljivi sjaj.

Dakako, tu su i već poznati Labellino okusi – Raspberry & Red Apple i Fresh Mint – koji od sad također dolaze u novom ruhu.

U suradnji s Labello, 3 čitateljice/čitatelja nagradit ćemo novim okusima preslatkog Labellina. Potrebno je ispod ovog članka na sajtu, dolje u komentare napisati koje okuse želite te link javno podijeliti na svom zidu. Metodom slučajnog odabira najsretnije očekuju 2 Labellina po izboru, a prijaviti se možete do 14. veljače (14. 2.) u 12 sati. Sretno svima!

Update

Nagradna igra je završena, hvala svima koji su učetvovali! Dobitnice u Labellino nagrađivanju su čitateljke koje su ostavile komentar pod brojem 34 – Irena Čerkez, 44 – Rada Bracanović i 46 – Ana Maravić. Čestitamo!

Share