U poseti HomeMade-u

U-poseti-homemade-u-7

Pre nekoliko nedelja dobile smo poziv od Dejana Đorđevića iz HomeMade Company da dođemo na jedno slatko druženje i upoznamo bliže njihov širok asortiman ali i zavirimo u proces proizvodnje. Na naše veliko zadovoljstvo poseta je podrazumevala degustaciju slatkih zalogaja koje HomeMade tim brižljivo priprema u svojoj radionici. U prijatnoj atmosferi degustirali smo poslastice na koje bi i najizbirljiviji ljubitelji slatkog ostali bez teksta. Dejan nam je ispričao detalje o nastanku i razvoju kompanije i njihovim budućim pohodima.

Kao posebno zanimljivo bismo izdvojile činjenicu da ponuda HomeMade kompanije nudi za svakoga po nešto. Tako se u ponudi mogu naći i presne torte (raw cakes) koje će vas osvojiti svojim bogatim, kremastim ukusima, a nećete imati problem sa grižom savesti imajući u vidu da su pomenute torte napravljene od visokokvalitetnih, prirodnih sastojaka poput suvih urmi, sirovog badema, kakao putera (sirovi, organski), kakao praha (sirovi, organski), kokosovog ulja (organsko), agava sirupa (organski), sirovog indijskog oraha, ili svežeg avokada. Proizvedeno bez termičke obrade, od sirovina biljnog porekla. Ne sadrže šećer, trans masti, brašno, niti bilo kakve sirovine životinjskog porekla (mleko, jaja), a pogodne su za dijabetičare, vegeterijance i vegane. Nama su se jako dopale.

Na prvi pogled veoma atraktivni makaronsi jednostavno vas mame svojim šarenim, hrskavim koricama pastelnih nijansi i bogatim kremastim filovima. Grickajući slatke makaronse osetile smo se kao u Parizu. To i nije toliko neobično budući da HomeMade tim proizvodi ove kolačiće po originalnoj recepturi od najkvalitetnijih sastojaka koji stižu upravo iz Francuske.

Ono što nam se najviše dopalo je pažnja koja se posvećuje svakom detalju ali i činjenica da iako su kompanija u porastu koja je osvojila tržište i nepca domaćih sladokusaca uspevaju da zadrže porodičnu atmosferu i prijateljski duh u proizvodnji.

U bogatoj ponudi nalaze se takođe i kolači i slatki zalogaji koje je moguće poručiti za korporativne događaje, dekorativne kutije sa pažljivo odabranim slatkim zalogajima za poklon, veliki izbor torti i komadnih kolača. Ukoliko do sada niste imali prilike da probate nešto iz njihove ponude (što je zaista teško) preporučujemo vam da to brzo ispravite.

 fotografije: Nina Simonović

U-poseti-homemade-u-6

u poseti homemade-u 4

U poseti homemade-u 2

U poseti homemade-uU poseti homemade-u 5

U-poseti-homemade-u-3

Share