Tvornica snova Milene Ulić

Tvornica snova je doslovno tvornica mojih snova. Sve ono što sam sanjala, najkvalitetnije prirodne sirovine od bilja iz ekološkog kontroliranog uzgoja pretvoriti u najkvalitetnije kozmetičke preparate, te time sebi ali i svima vama pružiti najbolju njegu od ljekovitog bilja s mog otoka Mljeta. Posebnost mog otoka je u tome što obiluje ljekovitim biljem, a na cijelom otoku ne postoji nikakva industrija koja bi ugrožavala najvišu kvalitetu bilja.

 

Posebna mi je emocija predstaviti vam ove proizvode, web shop ali i najaviti nove proizvode koji će uskoro biti dostupni. Također, za ovaj poseban trenutak u mom životu, za ostvarenje ovog sna i predstavljanje same virtualne trgovine sam odabrala jedan poseban proizvod, inovaciju na našem tržištu. Radi se o jutenim jastučićima punjenim posebnom vrstom krute kupke, za potpuno novi doživljaj velnes njege u vlastitom domu. Naime, jastučić je istovremeno i savršeni piling, kupka i njega vaše kože u jednom.

Ovo predstavljanje sam odlučila proslaviti sa svima vama, dragi čitatelji Plezir magazina i to u vidu popusta od 20% na sve proizvode.

Popust možete iskoristiti tako što ćete po završetku kupovine u opcijama plaćanja odaberete opciju iskoristi kupon, kao lozinku kupona upišete eko kozmetika Mljet, i vaš popust će biti obračunat u cijeni. Akcija traje od danas do ponedjeljka 13.11. 2017.

Share