The Hidden Cameras u Gradu!

Četvrtak 2. oktobar, 21h

Kanadski indie-pop bend The Hidden Cameras, predvođen Džoelom Gibom, nastupa u četvrtak 2. oktobra u Kc Grad. Trenutno na evropskoj turneji, beogradskoj publici će predstaviti svoj poslednji album “Age” koji je odlično prihvaćen kako kod publike, tako i kod kritičara. Uvek energični i jedinstveni nastupi su zaštitni znak benda koji je ove godine izbacio svoj šesti album.

Lokalnu podršku čini bend Nahty, iz Niša, koji će se po prvi put predstaviti beodradskoj publici.

Program:

21:00 – Ulaz
21:30 – Nahty
22:30 – The Hidden Cameras

HC

Osnovan 2001. godine, bend Hidden Cameras je svojim nastupima u crkvama oblikovao muzičku scenu u Torontu, koja u tom trenutku kao da nije ni postojala. Tokom čitave karijere, svojim karakterističnim i energičnim nastupima ispituje religiju i slavi seksualnost. Joel je prvi Kanađanin koji je potpisao za  poznatu izdavačku kuću Rough Trade (Arcade Fire, Belle and Sebastian, My Morning Jacket, Antony and the Johnsons, The Strokes). U međuvremenu se seli u Berlin, gde se pronašao, kao tekstopisac i kao umetnik. Album Age predstavlja njegovo sazrevanje, ne prikazujući šta je, već u šta se on pretvorio.

hiddencameras


Cena karte: u pretprodaji 500 rsd, na ulazu 700 rsd

Plezir magazin i KC Grad, čitaocima Plezira poklanjaju dva puta po dve karte za koncert. Sve što je potrebno da uradite je da ostavite komentar sa vašim imenom i e-mail adresom kako bi mogli da vas kontaktiramo. Dobitnike ćemo izabrati nasumično, uz pomoć sajta Random.org.

Možete se prijavljivati do utorka (30. 9.) 10h nakon čega ćemo izvući dobitinike karata.

UPDATE: Izvukli smo dobitnike karatata.

Dobitinici 2×2 karata za četvrtak su Radomir Tomović i Petar Milašinović. Čestitamo, lep provod!

Share