SUPERHEROJI DONIRALI 3 MILIONA DINARA ORGANIZACIJI NURDOR

Od uvođenja onlajn platforme Superhero.rs i modnog brenda sredinom decembra, koje je kompanija Mastercard donirala organizaciji Nurdor, do danas je prikupljeno više od 3 000 000 dinara.

Lansiranjem platforme Superhero.rs znatno je olakšano donatorima superherojima i korisnicima Mastercard kartica da pokažu svoju humanost kroz doniranje preko platforme, da stvaraju pozitivne promene svakog dana i aktivno podržavaju rad udruženja Nurdor. Ti napori zasnovani su na dugogodišnjoj posvećenosti kompanije Mastercard da utiče pozitivno na društvo i lokalnu zajednicu pružajući građanima izbor u načinu na koji žele da doniraju i stavljajući tehnologiju u službu dobročinstva

Do sada prikupljeni iznos od tri miliona dinara, čine jednokratne i kontinuirane donacije Superheroja kao i donacije na osnovu kupovine odevnih komada sa platforme Superhero.rs.

Posle prve kolekcije Superhero, u pripremi je i nova prolećna kolekcija kojom se nastavlja podrška poslovanju organizacije Nurdor i njihova borba za bolje uslove u kojima se leče mali superheroji koji su krajnji korisnici prikupljenih sredstava.

Podsećamo da su se promociji platforme i modne kolekcije, kompaniji Mastercard i organizaciji Nurdor, pored građana pridružili i partneri AIK banka, Gampo, Bex kurirska sluzba, agencije McCann i Drive, Corvus Pay i Mainstream.

Ova važna misija se nastavlja i dok svi sa nestrpljenjem očekujemo novu Superhero kolekciju – proleće/leto 2022, nastavite da donirate na superhero.rs

Share