Slavni Žan-Pol Gude zvanični fotograf kampanje KENZO x H&M

H&M sa velikim zadovoljstvom otkriva da je legendarni fotograf Žan-Pol Gude uradio fotografije za KENZO x H&M kampanju u kojoj se pojavljuje sedam različitih, poznatih ličnosti i aktivista – Iman, Rozario Doson, Chance the Rapper, Rjuići Sakamoto, Kloi Sevinji, Suboi i Ickuahtl Martines. Kolekcija će premijerno biti prikazana 17. oktobra, dok će u prodaji biti dostupna od 3. novembra u radnji u Knez Mihailovoj ulici, kao i u više od 250 H&M prodavnica širom sveta.

slavni-zan-pol-gude-zvanicni-fotograf-kampanje-kenzo-x-hm

Žan-Pol Gude zaslužan je za neke od najuticajnijih modnih i muzičkih fotografija nastalih u proteklih pet decenija. Gude je radio u svom prepoznatljivom stilu na KENZO x H&M kampanji, koja će se pojaviti u štampanim medijima kao i na bilbordima.

Volimo da radimo sa našim idolima, a Žan-Pol Gude je prava legenda. Njegove fotografije za KENZO x H&M kampanju su neverovatne i u njima se prepoznaje osobenost, pozitivnost i sloboda koju ova kolekcija poseduje”, kažu Kerol Lim i Umberto Leon, kreativni direktori kompanije KENZO.

Rad sa H&M-om, Kerol i Umbertom na kampanji KENZO x H&M prava je avantura. Volim taj stav koji su uneli u celu kampanju, kao i njihovu mladost, energiju, duhovitost i stil”, rekao je Žan-Pol Gude.

U KENZO x H&M kampanji učestvuju:

Iman – supermodel, aktivistkinja i osnivačica IMAN kozmetike
Rozario Doson – glumica i aktivistkinja, jedna od osnivačica Studija 189
Chance the Rapper – hip-hop umetnik
Rjuići Sakamoto – muzičar i kompozitor
Kloi Sevinji – glumica
Suboi – reperka
Ickuahtl Martines– aktivista i vođa pokreta Čuvari Zemlje

Share