Sirotinjsko carstvo – harmonija, jedinstvo i ljubav

Partibrejkers je sinoć održanim koncertom na Tašmajdanu Taš je Naš Sirotinjsko carstvo priredio spektakularan doživljaj za pamćenje pred punim stadionom. Nina Simonović je bila na licu mesta i sa čitaocima Plezira podelila je svoje utiske.

Koncert-Partibrejkersa-Tas-je-nas

20:15 Čekamo ispred službenog ulaza za press. Atmosfera u vazduhu tog dana: kao da je neki praznik
20:20 stiže Cane u vernoj pratnji svojih crnih naocara
20:25 počinje pljusak epskih razmera, preti da potopi ovo sirotinjsko carstvo. Spremni vade kabanice da zaštite opremu, mi nespremni mokri do gole kože. Oh well, pa i nije mi prvi put da stojim na pljusku na koncertu…

Koncert-Partibrejkersa-Tas-je-nas3
21:30 publika na koncertu uzrasta od 7-77 godina. Nekako mi toplo oko srca zbog toga. Kreću dobro poznati rifovi, vraćaju u prošlost, nagone na misli o budućnosti. Dva i po sata standardno kvalitetne svirke podsećaju šta sve mi imamo da ponudimo na muzičkoj sceni. Brejkersi opet nisu izneverili.

I dok svi danas iznova preslušavamo pesme i sumiramo utiske…mene čekaju ćebe i čaj. Valja očitaviti do Arsenal festa.

Koncert-Partibrejkersa-Tas-je-nas2

Gosti koncerta bile su grupe Drakula i Šampioni i Dža ili Bu a Partibrejkersima su se na sceni pridružili Srđan Gojković Gile i Branimir Petrović Banana iz Električnog orgazma i Dušan Kojić Koja iz Discipline Kičme. Koncert je realizovan u organizaciji Studija Berar i izvršnoj produkciji Marsh Creative Production.

Share