Seminar Majkla R. Andersona u Beogradu

Seminar Majkla R. Andersona  The Business of YOU! u organizaciji Udruženja Prototip Events održaće se 6. juna, sa početkom u 10h, u hotelu 88 Rooms (Takovska 49, Beograd).

Majkl R. Anderson je IT preduzetnik i kouč iz Kalifornije koji je osnovao i prodao tri kompanije, napisao je knjige „Eksperiment“ o upravljanju stresom i postizanju life/work balansa, i „Duhovno usmereno liderstvo“ o liderstvu usmerenom ka prevazilaženju ega. Autor je brojnih video kurseva u oblasti liderstva, radijski voditelj i saradnik magazina Entrepreneur. Njegov jedinstven pristup liderstvu pomogao mu je da se kompanije čiji je osnivač nađu na Inc. 500 | 5000 listi najbrže rastućih kompanija. 2013. godine u San Dijegu proglašen je za najboljeg društvenog preduzetnika. U Srbiji je krajem prošle godine za članice grupe EmpowerMe – LeanIn Serbia održao radionicu na temu Soul-Centered Leadership.

Seminar-Majkla-R.-Andersona

Predstojeći seminar čine dve radionice: „Emocionalna inteligencija, upravljanje stresnim situacijama i mogućnost postizanja life/work balansa“ i „Kako motivisati i usmeravati sebe/tim kroz promene i izbeći odlaganje obaveza i rokova?“, a nakon njih predviđeno je dodatno vreme za networking.

Posetioci će primenom “ARC sistema”, kojeg Majkl koristi u svom radu, naučiti kako da postignu balans i ostvare cilj kojem teže, da postanu svesni svojih potreba i pronađu način da vole posao kojim se bave, da ohrabre sebe i napuste zonu komfora, stanu na crtu „statusu quo“ i izazovu sebe na promene, da nauče kako da inspirišu i motivišu tim, da otkriju i neguju lidera u sebi…

„Majkl je bio glavni govornik na Croatia Uber ekipnom događaju održanom u decembru 2016. godine. Govorio je grupi izuzetnih stručnjaka koji su počeli da osećaju težinu prevelikog broja stresnih dana i noći provedenih u kancelariji, konstantne nesigurnosti i pored višemesečnog napornog rada. Tokom izlaganja Majkl se fokusirao na teme poput: efikasan rad naspram „rada“, određivanje prioriteta, samokontrola, opraštanje i davanje emotivnog odgovora naspram emotivne reakcije na situaciju, živeti i ponašati se saosećajno. Navodio je mnogo ličnih priča, začinjenih humorom, kada bi se dotakao svake od tema. To je publici omogućilo da se lično poveže sa svakom situacijom i da je zapamti kad krene dalje. Majkl je uspeo da za samo jedan sat relaksira, napuni energijom i pokrene tim da krene u susret novim izazovima. Hvala ti Majkl!„ – Davor Tremac, General Manager Southeast Europe | Uber

Prijave za seminar su otvorene do 2. juna, a posetioci pored radnog materijala i sertifikata o odslušanom seminaru dobijaju na poklon i Majklovu knjigu “Eksperiment” u e-izdanju. Više informacija o načinu prijavljivanja učesnika možete pronaći na sajtu Prototip Events.

Udruženje Prototip Events je osnovano 2016. godine sa misijom da doprinese promociji i unapređenju oblasti edukacije, komunikacije, organizacije događaja i turizma, kroz realizaciju vrhunskih stručnih programa, konferencija, seminara i drugih oblika obuka, međunarodnu saradnju i razmenu iskustava. Prototip Events sarađuje sa drugim organizacijama i institucijama na razvoju i promociji celoživotnog učenja, razvoju i unapređenju oblasti komunikacije, organizacije događaja i turizma, edukaciji mladih, promociji važnosti uloge žena u organizacijama u Srbiji, zagovaranju principa održivog razvoja, promociji društveno odgovornog ponašanja pojedinaca i organizacija, promociji kulture i pružanju podrške umetničkom stvaralaštvu, popularizaciji volonterskog rada, pružanju usluga poslovnog i drugog oblika savetovanja organizacija i pojedinaca u cilju profesionalnog usavršavanja.

Share