Savrseno zimsko odmaraliste

Temperature su ozbiljno ispod nule i uprkos očekivanjima da ćemo se ove godine provući sa blagom zimom, januar nas je demantovao. Jedna od stvari koje bi nam u ovim hladnim danima svima prijala je beg iz grada što dalje od poluotopljenog snega i sivih trotoara u odmor na planini. Ukoliko niste sportski tip to ne mora da znači da odmor na planini nije vaša šoljica čaja. Jedno od takvih mesta koje bi oduševilo i najveće zimomrsce je Aqua Dome hotel u Austriji. Ovaj moderni hotel nudi luksuzan smeštaj, banjski uguođaj, razne vrste masaža i tretmana koji će vam povratiti potrebnu energiju.

Činjenica da se vi brčkate u toplom bazenu dok se oko vas pruža pogled na snežne vrhove Alpa, a para se širi svuda oko vas moja je vizija raja.

Smešten u Oberlagenfeldu u Austriji, Aqua Dome je moderan spa na Alpima koji ima puno toga da ponudi.

Aqua Dome se može pohvaliti luksuznim planinskim stilom sa mnogo prirodnih materijala poput drveta i kamena u enterijeru. Voda koja se koristi u kompleksu je termalna i potiče od podzemnih termalnih rezervoara koji je okružuju.

Gostima hotela se u sklopu aranžmana nudi besplatno planinarenje, nakon kog se možete opustiti u sauni, bazenu, na masažama ili uživati u prijatnim obrocima.

aquadomeresortaustria1 aquadomeresortaustria2 aquadomeresortaustria3 aquadomeresortaustria4 aquadomeresortaustria5 aquadomeresortaustria8 aquadomeresortaustria9 aquadomeresortaustria10 aquadomeresortaustria11 aquadomeresortaustria12 aquadomeresortaustria13 aquadomeresortaustria16

Share